hát elég ciki ide írni de ti mit gondoltok a nagy mellű lányokról mert én az vagyok és irtó cikinek találom általában takargatom és hát szégyellem de nem is értem pár hónapja nagyon nagyra nőttek és amikor egy idősebb kis mellű nővel vagyok szégyellem
Nem értek a méretekhez, de a túl nagy mell már egészségtelen, mert nagyon megterhelő a hátadnak-gerincednek. Unokanővéremnek nagy volt és kénytelen volt emiatt megműttetni, hogy kisebb legyen és ne okozzon a jövőben nagyobb problémát.
Egy határig persze marha jó! :)
2013. aug. 20. 20:33
12/18 anonim válasza:
Mekkora az a nagy?:) Nekem 75D.. nem a legeslegnagyobb, de azért már nagyobbacska, régebben jóval kisebb volt, utóbbi 2 évben nőtt meg... Szóval nem vagyok valami nagy darab, úgyhogy azért már látszik a mérete messzebbről is. Nekem egyáltalán nem hátrány, mert valami csoda folytán egyáltalán nem lóg. Ne szégyelld, megkaptad azt ingyen, amit mások 4-500.000 forintért:D
2013. aug. 21. 10:21
13/18 anonim válasza:
Definiáld a "nagy mell" fogalmát kérlek. Csak hogy érezhessük a kérdés súlyosságát! :D
2013. aug. 21. 10:25
14/18 anonim válasza:
Én is így voltam tinikoromtól. Van akinek kicsi jut, van akinek nagy. Hidd el nem leszel ezzel se kevesebb, se több. Viselj jó minőségű melltartókat. Ha akarod, privátban szívesen adok tanácsokat, én eléggé belementem a melltartó-kérdésbe, rengeteget számít!
2013. aug. 25. 15:44
15/18 anonim válasza:
6-osnak.
A nagy mellek több törődést igényelnek mint a kicsik.
Mint ahogy a hosszú haj is macerásabb mint a rövid.
A hajból könnyű vágatni, a cicikből is lehet, de nem tanácsos, ill. sokba kerül.
A nagy mellekre a "tulajnak" fel kell készülnie: többet kell mozognia, többet kell kényeztetnie őket!
Sokaknak van hatalmas melle, de a gerincferdülés nem annyira jellemző.
Nagyon sajnálom, hogy nem találkoztunk előbb, mert én meg egy kifejezetten nagy mellű lányt kerestem.
2013. aug. 26. 08:29
16/18 anonim válasza:
Nem rossz, el kell fogadni, hogy neked nagyra nőtt.
2013. aug. 26. 11:20
17/18 anonim válasza:
#15-ös! Remélem rajtad kívül keres más is és megtalál engem! :D Padig hosszú hajam van...azzal meg semmi macera nincsen! :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!