Rossz a nagy mell?

Figyelt kérdés
hát elég ciki ide írni de ti mit gondoltok a nagy mellű lányokról mert én az vagyok és irtó cikinek találom általában takargatom és hát szégyellem de nem is értem pár hónapja nagyon nagyra nőttek és amikor egy idősebb kis mellű nővel vagyok szégyellem

2013. aug. 20. 19:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
77%

nem rossz,nekem is az van,szeretem őket,de van pár hátrány:

-sok ruhában kihívóan nézünk ki még ha nem is kivágottak

-szeretnek beszólni hogy ne mutogassuk(egy zárt pólóban nem tudom hogy miként mutogatnám de az ő dolguk)

-kaptam már olyan megjegyzést hogy undorítóan nagy

-aki szeret mozogni és tornázni tudja hogy elégé tud pattogni a jó melltartó ellenére is

2013. aug. 20. 19:20
 2/18 anonim ***** válasza:
Na ne fárassz. Persze hogy rossz, azért állnak tripla sorokban a plasztikai sebészeknél, hogy szilikonnal megnagyítsák...
2013. aug. 20. 19:23
 3/18 anonim ***** válasza:

Tessék???

Mutass képet!

2013. aug. 20. 19:23
 4/18 anonim ***** válasza:
Szar ráfeküdni...
2013. aug. 20. 19:27
 5/18 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom, nekem kicsi van. :)

Szerencsére. Szerintem nem lehet egyszerű nagy mellel az élet.

2013. aug. 20. 19:30
 6/18 anonim ***** válasza:
56%
Én 80D-s melltartót hordok. Régebben úgy voltam vele, h ha nem is vagyok szép majd ettől azért csak megtetszem vkinek. Nem jött be! :D És rá is jöttem, h nem szeretem. Gerincferdülésem van tőle, fáj a hátam és nem is tetszik. :( Persze az könnyen mondja akinek nem kell nap mint nap "hordania".
2013. aug. 20. 19:31
 7/18 anonim ***** válasza:
86%
Dehogy ciki! A nagy mell nem ciki, hanem nagy. Se nem rosszabb, se nem jobb, mint a kicsi. Gondolj arra, hogy milyen csinosan állnak a kivágottabb ruhák, hogy milyen nőies a nagy mell. Nyilván van negatívabb aspektusa is, de mindennek két oldala van. Koncentrálj a jókra. Ne takargasd magad, miért tennéd? Ez a te tested, a te tested ilyen, és ne szégyenkezz miatta! :)
2013. aug. 20. 19:39
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki sem a kicsi, sem a normál, sem a nagy méretű mell. Sok probléma lehet a naggyal, ha tényleg nagyon nagy(mivel nem írtál méretet nem tudhatjuk, hogy csak te érzed annak, vagy tényleg az) akkor problémás lehet az öltözködés és később hátfájást okozhat, de tényleg nem véletlenül csináltat annyi nő műmelleket.
2013. aug. 20. 20:14
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

A nagy mell a király

216F

2013. aug. 20. 20:27
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Ilyennek születtél, fogadd el :) Talán korábban kezd el lógni, ereszkedni, de ettől még nem vagy "ciki".
2013. aug. 20. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!