Szerintetek ez lehetséges? Hogyan?
Figyelt kérdés
Ilyen hasból: [link]
Ilyet csinálni: [link]
Bocsi, hogy ilyenek, csak nem akartam, hogy látszanak az arcok. A második nem is az enyém szóval nehogy gáz legyen belőle.
2013. aug. 20. 14:41
2/11 A kérdező kommentje:
Vajon mennyit diétázhat a 2-es?
2013. aug. 20. 14:46
3/11 anonim válasza:
Szerinytem sportolás is kell hozzá. Járj el kicsit kocogni, végezz pár felülést, meg ugye kerüld a nagyon zsíros kajákat.
5/11 A kérdező kommentje:
3. meglepett :)
2013. aug. 20. 14:56
6/11 A kérdező kommentje:
Izé, 4., akinek az 1. jobban tetszik. :)
2013. aug. 20. 14:56
7/11 anonim válasza:
4. vagyok. Nekem mindig is az olyan lányok tetszettek, akiknek picit előre domborodik a pocijuk. Puha, párnás poci az igazán nőies! Ezt a lehető legőszintébben így gondolom!!!
8/11 anonim válasza:
nem kell hozzá nagy diéta
az enyém nagyobb volt mint az első,kb egy hónap alatt akkora lett mint a második
a lényeg hogy ne egyél sok cukros dolgot,kerüld a kenyeret/tésztát,napi 100hasprés és simán lehet ilyen hasad
9/11 anonim válasza:
én nagyo sokat eszek,csomó édességet,és mégis ilyen a hasam mint a 2.képen,pedig már nem is edzek rá,régebben felüléseket csináltam,de nem sokat,mostanság egyáltalán nem dzem,ellustultam:/a hasam mégis ilyen,én inkább fenékre meg combra hízok,szóval a genetikán is múlik a dolog
10/11 anonim válasza:
Persze...
sok sport (aeroobic, futás, bicikli, ilyesmi...), meg a kaját is hozzáigazítani, aztán kiszálkásodsz ilyenre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!