Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyiért tudnám eladni...

Mennyiért tudnám eladni egyszer használt Louis Vuitton táskámat?

Figyelt kérdés

Segitsetek! Szeretnek tuladni egyszer használt Louis Vuitton táskámon, aminek eredeti ára 1000 dollár körül van.

Mennyiért adhatnám el szerintetek?

2013. aug. 20. 12:18
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Amugy mindenkinek köszönöm a válaszokat! :)
2013. aug. 20. 15:41
 12/15 anonim ***** válasza:
Jóval áron alul fogod csak tudni eladni. Én is csak a többieket tudom megerősíteni: aki (eredeti) LV-t vesz, elegáns helyen, európai fővárosok méregdrága bevásárló utcáiban vagy Londonban pl. a Harrod's-ban vesz ilyesmit. Én a saját szememmel láttam, hogyan vásárolnak a milliárdos feleségek: csak előveszi az aranykártyájukat és már húzatják is le. Árat nem is néznek. Ez tök komoly. Én a helyedben megtartanám, jól fog az még jönni. Könnyen lehet, hogy pár év múlva sokat változik az ízlésed és vered a fejed a falba, minek kellett eladnod! Én is voltam így drágább, külföldről kapott cuccokkal, hogy nem is tetszett először, de aztán ma már boldog vagyok, hogy megvan. Hallgass rám, tartsd meg!
2013. aug. 20. 19:10
 13/15 anonim ***** válasza:
Hiába eredeti én pl nem adnék érte pár ezernél többet, mert ha annyi pénzem lenne, hogy több 10 vagy 100 ezret adnék egy táskára, akkor már a boltba venném meg.
2013. aug. 20. 20:15
 14/15 anonim ***** válasza:

Megneztem... sajnos nem er max. 1500-3000 forintot.

Es inkabb ne setalj be vele egy LV boltba mert mar a bejaratnal megmondja az elado hogy kamu a taska... es en is akar 200 meterrol - amint kiszurom rajta a masnit...

Az LV sose gyartott masnis taskat, szegecseset meg vegkepp nem.

Nem tudom kitol kaptad, de nem volt szep tole eredetinek beallitani.

Mondjuk ha az illeto nem milliomos sejtheto hogy nem az Opera melleol szarmazik a taska hanem par kerulettel arrebb...

Ilyen format se gayrtott egyebkent az LV szoval meg annyira nem is jo kopi.

Elegge bele voltam tinikent buzulva ezekbe a taskakba azert ismerem oket - csak akkor meg nem volt nagy keresetem. Most mar meg tudnam venni, de rohadtul sajnalok szazezreket egy taskara kolteni amikor abbol elmehetek buvarszafarira vagy a francia Alpokba... gondoltam hatha jo uzletet csinalok, de nah ami tul jo hogy igaz legyen...:/

Azert koszonom a kepet! :)

Es ne menj be vele egy LV boltba csak szolok! :)

2013. aug. 24. 11:36
 15/15 anonim ***** válasza:

Sajos iszanyotosan ár töredékéért adhatod el ....

Net mögött senki sem hiszi el h eredeti....

2013. nov. 17. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!