Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 178 cm magas férfiként ugyancs...

178 cm magas férfiként ugyancsak 178 cm magas lányt kedvelek, lehet ebből magasság miatti visszautasítás? Nők, hogy látjátok?

Figyelt kérdés
Engem nem zavar ha magasabb nálam a nő, ha felvesz egy magassarkút, az ilyen magas nők mit szólnak ehhez?

2013. aug. 19. 21:21
 1/2 anonim ***** válasza:
A lánytól függ. A nők többsége szerintem foglalkozik ezzel, véleményem szerint túl kényesen és fölöslegesen. Azért szurkolok, hogy a kiszemeltedet ne érdekelje :)
2013. aug. 19. 21:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Engem speciel nem érdekel, mert a környezetemben jelenleg is alig találok nálam magasabb pasit.Az meg hogy nem kell pipiskednem, meg neki a nyakát törnie egy pusziért még jó is ;) (175 vagyok)
2013. aug. 19. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!