178 cm magas férfiként ugyancsak 178 cm magas lányt kedvelek, lehet ebből magasság miatti visszautasítás? Nők, hogy látjátok?
Figyelt kérdés
Engem nem zavar ha magasabb nálam a nő, ha felvesz egy magassarkút, az ilyen magas nők mit szólnak ehhez?2013. aug. 19. 21:21
1/2 anonim válasza:
A lánytól függ. A nők többsége szerintem foglalkozik ezzel, véleményem szerint túl kényesen és fölöslegesen. Azért szurkolok, hogy a kiszemeltedet ne érdekelje :)
2/2 anonim válasza:
Engem speciel nem érdekel, mert a környezetemben jelenleg is alig találok nálam magasabb pasit.Az meg hogy nem kell pipiskednem, meg neki a nyakát törnie egy pusziért még jó is ;) (175 vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!