Arra gondoltam, hogy azért vannak halmozottan hátrányban az alacsonyabb férfiak, mert az utódaik nem elég, hogy alacsonyak, de talán még csúnyábbak és csúnyábban is lesznek emiatt. Mert nőuralom van és a csúnya nők parazitaként kihasználva a férfiak szexuális vágyát így örökítik tovább a saját génjeiket.
Az a véleményem, hogy minél többször írod ki, annál idegesítőbb vagy.
2013. aug. 9. 22:34
3/42 anonim válasza:
Welcome back, my dumb friend.
4/42 A kérdező kommentje:
Válaszokat kérnék a kérdésre, azért írtam ki! Vagy talán érzékeny pontra tapintottam volna?
5/42 anonim válasza:
Pont most voltam péniszkurtító műtéten, mert néhány centim arra nőtt pluszban a törzsem helyett...
2013. aug. 9. 22:35
6/42 anonim válasza:
ne tapintgass sehova :D
2013. aug. 9. 22:35
7/42 anonim válasza:
Írd ki még 50x ezt a kérdést!
2013. aug. 9. 22:36
8/42 anonim válasza:
A magasabb férfiak dominánsabbak, és evolúciós szempontból jobbak az esélyeik a szaporodásra, olvass utána ( Szendi Gábornak is van erről könyve). Nem feltétlen csúnyábbak, de ha csak a magasságot vesszük alapul, akkor vonzóbbak!
2013. aug. 9. 22:36
9/42 anonim válasza:
már megint te :O?
2013. aug. 9. 22:37
10/42 anonim válasza:
"Mert nőuralom van és a csúnya nők parazitaként kihasználva a férfiak szexuális vágyát így örökítik tovább a saját génjeiket."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!