Miért csúnyábbak az alacsony srácok?
Pár hete felvetette itt valaki, hogy az alacsony férfiak és a kövér és/vagy csúnya nők általában általános jelenséget alkotnak. http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Arra gondoltam, hogy azért vannak halmozottan hátrányban az alacsonyabb férfiak, mert az utódaik nem elég, hogy alacsonyak, de talán még csúnyábbak és csúnyábban is lesznek emiatt. Mert nőuralom van és a csúnya nők parazitaként kihasználva a férfiak szexuális vágyát így örökítik tovább a saját génjeiket.
Nektek mi a véleményetek erről?
Mivel lennének vonzóbbak? Azzal, hogy több dolgot lefejelnek, ami az útjukba kerül?
Regéljétek már el, hogy mégis mivel vonzóbbak!
"Szendi Gábornak is van erről könyve"
TE MEG NE TETÉZD MÁR EMBER!!! XD Meg akartok ölni engem?!
Szerintem nem csúnyábbak, sőt, engem nem igazán érdekel a magasság.
Én 174-5 centi vagyok, a barátom 5-6 centivel alacsonyabb nálam, és nem izgat, ki mit gondol erről, pedig a családom is furcsállja, meg hogy jobb lenne, ha magasabb barátom lenne.. engem viszont nem érdekel. Ha benne találtam meg azt, akit kerestem, kit érdekelnek a külsőségek? Persze van egy határ, de engem ez a néhány centi magasság nem zavar.
Úgyhogy relatív.. mellesleg egy magas pasi is lehet csúnya. (:
Evolúciós szempontból vonzóbbak, olvass utána, ez itt nem esti iskola.
Mellesleg, csak hogy a kérdésre is válaszoljak, sok alacsony srác ismerősöm/haverom van, van közöttük csúnya is, átlagos is, kiemelkedően helyes is. Olyan arányban mint a magasak között. És spec. egyik mellett sem láttam még kövér/kifejezetten csúnya nőt.
"Keress kérdéseket hasonló témákban: alacsony, alacsonyság, magas, magasság"
most döntsd már el :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!