Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért jó szépnek lenni? Jó...

Miért jó szépnek lenni? Jó egyáltalán?

Figyelt kérdés

Mindenki szép akar lenni... de mi hasznunk belőle? Miért jobb ha szépek vagyunk mint ha nem?

Neked mi hasznod volt eddig abból hogy szép vagy?

2009. okt. 28. 20:11
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Kérdezz meg erről egy csúnya embert.
2009. okt. 28. 20:22
 2/9 anonim ***** válasza:
94%

A szép emberek szimpatikusabbak. Tudat alatt a szimmetriát keressük, a szép emberek arányosak, szimmetrikusak az arcvonásaik.

Előny az iskolában, a munka világában, a párkeresésben.

Csak egy bizonyos szintig találjuk vonzónak a szép embert, ha már túl szép, az taszító lehet számunkra. A legtöbb ember egyébként a hasonlóságokat keresi a másikban. pl. egy telt, gömbölyű ember szívesebben áll szóba egy szintén kövér emberrel.

Nem tartom magam szépnek, inkább jó a kisugárzásom. Szerencsére könnyen szóba elegyedek bárkivel, bár inkább mások szólítanak meg először. :)

2009. okt. 28. 20:26
 3/9 anonim válasza:
42%

én szerencsére szépnek mondhatom magam ( nem vok egoista csak tisztában vok az adottságaimmal) és néha utálom h szép vok. előitéletesek velem szemben az emberek, beképzeltnek hisznek. a többi lány meg csak a versenytársat látja bennem

első hozzászóló : sztem nem a szépségtől lesz vki szimpi hanem a kisugárzásától. esetleg olyan erős a kisugárzása hogy már szépnek látod

2009. okt. 28. 22:35
 4/9 anonim válasza:
77%
előző vok... bocsi nem az első hozzászólónak ment
2009. okt. 28. 22:35
 5/9 anonim válasza:
50%
Hát ide figyelj ha szép vagy örülj neki jobb szebbnek lenni mint csúnyának és hülye vagy nagyon ha ezt nem is használod ki! Egy csomó fiúnak tetszel stb.... csak hogy ha tényleg ez a bajod akkor nem tudom nálad valami baj van az tuti!
2009. okt. 28. 23:12
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, szerintem a mai világban sajnos minden a külsőröl szól... Ha nem felelsz meg az "elvárásoknak" akkor nem is vagy értékelhető, se szép stb... Szal én mag maradok olyan rusnyának amilyen rusnya vagyok, nem állok be a sorba. A szépség különben is relatív, lehet, hogy vkinek nem tetszel, de lehet vki meg meglát is azt mondja, hogy ilyen szép lányt nem látott még. (Tapasztalatból mondom, pedig nem vagyok 1 ilyen plázabiccs...-.-)

16/L

2009. okt. 29. 10:33
 7/9 anonim ***** válasza:
50%

a menő lányok nem mind szépek csak nagy a szájuk

azért jobb szépnek lenni, mert azt hiszed, hogy majd minden szép és jó lesz ha kicsit szebb leszel, de ez nem így van. attól, hogy valaki szép nem lesz minden fiú álma, nem lesz menőbb a suliban, kell egy kisugárzás is

pl: bunkó, beképzelt osztálytársaim nem igazán szépek csak nagy a szájuk és mindenkit leordítanak aki piszkálja őket vagy beszól nekik meg ha mindig azt hajtogatják, hogy szépek egy idő után mindenki elhiszi

2009. okt. 29. 10:36
 8/9 anonim ***** válasza:
46%
Azért jó, mert önbizalmat ad a pasik terén, én pl. valahányszor kinéztem magamnak a múltban valakit (már férjnél vagyok), soha meg se fordult a fejembe, hogy ne tetszenék neki, és nem beképzeltségből, hanem mert az önbizalmam így hozta.Azért jó még, mert ha összeomlik az életed, akkor ebbe még mindig kapaszkodhatsz (pl. sz..rabbnál, sz..abb munkákat fogsz ki, de legalább a külsődet elismerik, még ha a tehetségedet nem is). Hátránya is van, mert engem pl. első ránézésre mindenki üresfejű libának gondolt. Sőt, álláskeresésnél is és később a munkahelyen is hátrány lehet női főnökök esetében, mert vagy duplán kell bizonyítanod, hogy igenis érted a dolgod, vagy irigységből b..szogat (ilyen is volt már sajnos).
2009. okt. 29. 12:25
 9/9 anonim ***** válasza:
75%
Én azért szeretek szép lenni(azt mondják az vagyok)mert igy sokkal jobb lázadni.Ha nagyon átlagos lennék nem lenne ilyen öröm harcolni a felszineségek ellen.az .Imádom ,hogy a sok felszines,szexéhes pasi megakar kapni én meg kinevetem őket.:P
2009. okt. 29. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!