Miért jó szépnek lenni? Jó egyáltalán?
Mindenki szép akar lenni... de mi hasznunk belőle? Miért jobb ha szépek vagyunk mint ha nem?
Neked mi hasznod volt eddig abból hogy szép vagy?
A szép emberek szimpatikusabbak. Tudat alatt a szimmetriát keressük, a szép emberek arányosak, szimmetrikusak az arcvonásaik.
Előny az iskolában, a munka világában, a párkeresésben.
Csak egy bizonyos szintig találjuk vonzónak a szép embert, ha már túl szép, az taszító lehet számunkra. A legtöbb ember egyébként a hasonlóságokat keresi a másikban. pl. egy telt, gömbölyű ember szívesebben áll szóba egy szintén kövér emberrel.
Nem tartom magam szépnek, inkább jó a kisugárzásom. Szerencsére könnyen szóba elegyedek bárkivel, bár inkább mások szólítanak meg először. :)
én szerencsére szépnek mondhatom magam ( nem vok egoista csak tisztában vok az adottságaimmal) és néha utálom h szép vok. előitéletesek velem szemben az emberek, beképzeltnek hisznek. a többi lány meg csak a versenytársat látja bennem
első hozzászóló : sztem nem a szépségtől lesz vki szimpi hanem a kisugárzásától. esetleg olyan erős a kisugárzása hogy már szépnek látod
Nem tudom, szerintem a mai világban sajnos minden a külsőröl szól... Ha nem felelsz meg az "elvárásoknak" akkor nem is vagy értékelhető, se szép stb... Szal én mag maradok olyan rusnyának amilyen rusnya vagyok, nem állok be a sorba. A szépség különben is relatív, lehet, hogy vkinek nem tetszel, de lehet vki meg meglát is azt mondja, hogy ilyen szép lányt nem látott még. (Tapasztalatból mondom, pedig nem vagyok 1 ilyen plázabiccs...-.-)
16/L
a menő lányok nem mind szépek csak nagy a szájuk
azért jobb szépnek lenni, mert azt hiszed, hogy majd minden szép és jó lesz ha kicsit szebb leszel, de ez nem így van. attól, hogy valaki szép nem lesz minden fiú álma, nem lesz menőbb a suliban, kell egy kisugárzás is
pl: bunkó, beképzelt osztálytársaim nem igazán szépek csak nagy a szájuk és mindenkit leordítanak aki piszkálja őket vagy beszól nekik meg ha mindig azt hajtogatják, hogy szépek egy idő után mindenki elhiszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!