Szerintetek mennyit kellene fogynom?
Figyelt kérdés
67 kg (eros csontozatu), 167 cm magas vagyok.2013. aug. 18. 00:48
1/8 anonim válasza:
Így látatlanból azt mondom,hogy minimum 5 kilót. De kép kellene. Mindenkin másképp oszlik el. És azt sem tudjuk,hogy fiú vagy lány vagy-e. :)
2/8 anonim válasza:
nevéből ítélve lány. Mi z h erős csontozatú? sztem képet mutass
3/8 A kérdező kommentje:
lany vagyok es a combom meg a vadlim vastag egy kicsit...
2013. aug. 18. 01:14
4/8 anonim válasza:
Így látatlanban nehéz megmondani, tényleg..mindenkin máshogy oszlik el a zsír, plusz az izom nehezebb is.
De azért szerintem egy 8-10 kg-t kb kéne.
5/8 anonim válasza:
szerintem el kéne kezdened egészségesen étkezni, sportolni, és majd meglátod, mennyi felesleg megy le rólad idővel. na pont annyit kell. nem az hogy hú, végre sikerült lefogynom 60 kilóra, most már újra zabálhatok mint régen.
6/8 anonim válasza:
Szerintem nem kell fogynod, vagy csakis annyit, amennyi mínusszal TE jól érzed magad.
7/8 A kérdező kommentje:
Mindenkinek koszonom a segitseget :)
2013. aug. 18. 11:31
8/8 anonim válasza:
sportolsz, izmos vagy? mert akkor nem kell. ha nem sportolsz akkor szerintem kb. 5-6 kilót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!