Szerintetek mennyit kéne fogynom? (képpel)
Én tettem fel ezt a kérdést, ide is kiírom, mert szerintem túl elnézőek voltak velem...
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__46..
A kérdésem továbbra is az, hogy 10 kiló elég lenne? Vagy tényleg nem kell annyi?
Először is a guggolást, kitörést hanyagold, mert csak vastagabb leszel tőle. Először keress egy szálkásító diétát neten és azt tartsd be. Mellette pedig aerob mozgás heti 3-4x.
Ha lement a felesleg, utána mehet a formálás a guggolásokkal.
Szia.
Èn is így vagyok,mint te. Nem vagyok kövér,de van 1-2 terület ahol nagyobb felesleg van.
Ahogyan nàlad is,a hasaddal nincs gond,de azért,hogy előlről is szèp feszes legyen tornàzz,hasazz ès guss nagyon sokat.
Lâtom,hogy van egy kis "úszó gumid" azt is mozgàssal,tornàval nagyon sok fuàssal tudod le dolgozni. Neked nem kell kìnizd magad a drasztikus diétàval,mert nem kell.sokat.foggy. Szerintem a tíz kiló nem lenne rossz,mert akkor tényleg szép lesz az alakod.
Ìrj légyszives privâtban,szeretnék kérdezni valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!