Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyit kéne...

Szerintetek mennyit kéne fogynom? (képpel)

Figyelt kérdés

Én tettem fel ezt a kérdést, ide is kiírom, mert szerintem túl elnézőek voltak velem...

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__46..

A kérdésem továbbra is az, hogy 10 kiló elég lenne? Vagy tényleg nem kell annyi?

2013. júl. 22. 19:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább alaktalan vagy,mint túlsúlyos. Max 5 kilót kellene ledobnod és tornázz- formáld magad. Egyébként,tök mindegy hányszor teszed fel a kérdést,úgysem leszel elégedett magaddal.
2013. júl. 22. 19:35
 2/11 A kérdező kommentje:
Igazad van :) Nem is azt várom, hogy ettől leszek elégedett... Csak tudni akarom, tényleg annyira rosszul ítélem -e meg, ahogy mások állítják. Köszi
2013. júl. 22. 19:39
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
szivi... egy dekát sem kéne fogynod. A sportot viszont ne hagyd abba, egyébként sem mutatkozik meg azonnal az eredmény. A kajamegvonást pedig felejtsd el (mivel tönkrevágod a gyomrod, ahogy én tettem), edd nyugodtan a sütiket (persze mértékkel :P), ha mellette futsz, erősítesz, akkor no worries.
2013. júl. 22. 19:46
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kéne fogynod csak ilyen az alkatod és sajnos a genetikán nem lehet változtatni
2013. júl. 22. 19:52
 5/11 anonim ***** válasza:

Először is a guggolást, kitörést hanyagold, mert csak vastagabb leszel tőle. Először keress egy szálkásító diétát neten és azt tartsd be. Mellette pedig aerob mozgás heti 3-4x.

Ha lement a felesleg, utána mehet a formálás a guggolásokkal.

2013. júl. 22. 20:41
 6/11 anonim válasza:

Szia.

Èn is így vagyok,mint te. Nem vagyok kövér,de van 1-2 terület ahol nagyobb felesleg van.

Ahogyan nàlad is,a hasaddal nincs gond,de azért,hogy előlről is szèp feszes legyen tornàzz,hasazz ès guss nagyon sokat.

Lâtom,hogy van egy kis "úszó gumid" azt is mozgàssal,tornàval nagyon sok fuàssal tudod le dolgozni. Neked nem kell kìnizd magad a drasztikus diétàval,mert nem kell.sokat.foggy. Szerintem a tíz kiló nem lenne rossz,mert akkor tényleg szép lesz az alakod.

Ìrj légyszives privâtban,szeretnék kérdezni valamit.

2013. júl. 22. 20:44
 7/11 anonim ***** válasza:
Hasazással az életbe sem fog lemenni a felesleg. Megfelelő étrend és aerob. Ennyi a titka hidd el.
2013. júl. 22. 20:50
 8/11 A kérdező kommentje:
Aerob edzésnek heti min. 6x 8-10 km-t futok (nem tudom, az elég -e?), heti 2-3x erősítek kis súlyokkal és saját testsúllyal. Nem csak "hasazom" meg ilyesmi :D Mellette számolom a kalóriákat, és igyekszem sok fehérjét és kevés szénhidrátot fogyasztani. Van valakinek ötlete, hogy mit lehetne még tenni?
2013. júl. 22. 22:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Fogyni már ne igazán fogyj, legfeljebb egy 5-öst leadhatsz. Inkább a formálás a lényeg.
2013. júl. 22. 22:18
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem pont az ilyen alkatú lányok tetszenek, de az a baj, hogy ha ezt írom, akkor senki nem hiszi el, hogy őszinte vagyok, és ez nagyon bosszant!
2013. júl. 23. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!