Mennyit kellene fogynom? (képpel)
Tudom, hogy nagyon kövér vagyok.
Először fogyókúrázzak és csak utána kezdjek el tornázni, edzeni? vagy egyszerre mindkettőt?
Vagy szerintetek hogyan csináljam?
Szerintem max 10 kilót, vagy kevesebbet, de akkor úgy, hogy izommá alakítod a felesleg egy részét! A diéta a legfontosabb, de hogy ne legyen a végén löttyedt a bőröd nem árt picit mozogni is mellette. Lassan, fokozatosan emeld majd a mozgás mennyiségét. Vannak ezek a tipikusan kezdőknek, duciknak készülő videók, azok nagyon jók, vagy gyorsabb séta, szobabicikli!
sok sikert!
az erőnlétemmel nincs baj, futni szoktam járni olyan 45 percet(gyors gyaloglássokkal megszakítva ha nem bírom), de most sok volt a kihagyás.
Régóta szedek hormontartalmú gyógyszert az utóbbi 1 évben jött fel sok kiló. gondolom ez is közrejátszott :(
Egyszerre mindkettő,mert hiába kezdesz el tornázni,ha az étrendeden nem változtatsz,akkor semmi értelme sincs.
Szerintem 10-15 kg,de majd ha leadtál 10-et akkor látni fogod,hogy kell-e még.
Igen, formás vagy, viszont kilóra olyan 80-nak gondollak, ha abból indulok ki, hogy én 70 kilósan hogy néztem ki, de nyilván függ a magasságtól.
Szerencsés az alkatod, de a melled nagyon le fog menni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!