3/22 anonim válasza:
Huu!
Hát érdekes dolgokat tapasztalok ezen az oldalon,ha fel tesz egy ugyan ilyen kérdést egy viszonylag szép lány a kommentek fele rosszindulatból és irigységből jön!
De ha egy ilyen lány fel tesz egy ilyen kérdést ő abszolúte le van pontozva DE Ő JOGGAL!
Már meg ne haragudj nem szeretnélek megbántani de egy tök átlagos hétköznapi "kislány" vagy még szépnek sem mondtható!
6/22 anonim válasza:
nem irigységből ,de torz feje van... bár lehet csak a "nagyon menő" grimasza miatt
7/22 anonim válasza:
Szerintem nem vagy csúnya. Bár nehéz ez alapján a kép alapján megmondani. 6os körül.
8/22 anonim válasza:
szerintem igen is szép vagy:) a kép nem előnyös, szerintem azzal van a gond:)
9/22 anonim válasza:
olyan, mintha fájna a hasad vagy a fogad :D
10/22 anonim válasza:
szép nem, de beképzelt annál inkább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!