SOS! Szerdán csináltattam piercinget és elhagytam a végét ma este. Mit tegyek?
Kicsit több infót...
Hol van az a piercing?
Lenyeled...
Nyelv? Ínyfék? Nyelvfék? Ajak?
Biztostűre rászűkül a lyuk, ráadásul friss, belevisz minden bacit, halálra begyullad.
Szakember vagyok, írj!
Nem gondoltam én sem hogy fertőtlenítés nélkül beleteszi akrhova, de friss piercing esetén van otthon minimum lemosó alkohol (magamból kiindulva...
Az ékszer lenyelésénél, még mindig jobb ha csak szűkebb lesz a lyuk...
Nem?
Érdekelne amúgy a javaslatod mit tegyen (tényleg őszintén, nem kötözködésből!!!!)
Alkohollal semmiképp se fertőtlenítsen, mert az nem jó, elsőként :)
Fontos lenne tudni, hogy milyen piercing, és hol van.
Egy ajakpiercingtől pl. el is búcsúzhat akár, hacsak nincs iszonyú nagy mázlija, és kellően hosszú szárú piercingje.
Nyelvpiercingre (ha elég hosszú a szár, merem remélni, hogy nem 16-os szárral szúratta, ha ilyenje van) pl. én megpróbálnék steril gézből valami kis bogyót kötni cérnával HA végképp nincs másik piercingje otthon, amiről ideiglenesen át tudná tenni a lezáró véget.
Patikai alkoholllal miért ne? Nekem kimondottan ezt tanácsolták.. Hogy forgassam közben körülötte fültisztítópálcával törölgessem az alkohollal (nem nyelv)
Bocs h belekontárkodtam a kérdésbe Kérdező... Nem szívesen adtam idióta tanácsot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!