Szép vagyok?

Figyelt kérdés
[link]
2009. okt. 28. 12:13
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
az utolsó vagyok,bocsi azt akartam írni,hogy az arcod nem csúnya!!ne haragudj :)
2009. okt. 29. 17:16
 32/59 anonim ***** válasza:
92%
én csaj szemmel azt mondom h egy másik fazonű haj ami kicsit dúsabb és esetleg egy világosabb szín a hajadnak sokat változtatna, a szemed gyönyörű.nem kell erős smink egy egyszerű szempillaspirál ami tényleg nagy szemeket "varázsol".fantasztikus változás.ha hallgatsz rám akkor majd tegyél fel egy képet magadról ahol már átalakulva vagy... :) amúgy szép az arcod :)
2009. okt. 30. 08:31
 33/59 anonim ***** válasza:
92%

08:31-es vagyok az előző :)

esetleg egy ilyen frufru:

[link]

és egy ilyesmi színű haj(igaz h feketét akkor szívatni kellene :S):

[link]

remélem tetszik és ötletet adtam :) lécci írj visza h tetszik -e?

2009. okt. 30. 08:37
 34/59 anonim ***** válasza:
100%

Az alsó sor középső képén nagyon szép vagy. És érdekes az a kép a legtermészetesebb, meg nem tűnik beállítottnak. Felül a baloldali is tetszik, bár egy frufrut, ha odaképzelek, még sokkal jobb lenne.

Amit én a helyedben változtatnék, az a hajad, egy fél oldalas frufru is nagyon jól állna, meg úgy az egész, ne csak simán hosszú legyen, mert így nagyon lelapul, érdemes lenne elmenned fodrászhoz, tudna egy olyan fazont vágni neked, hogy hosszú maradna, mégis dúsabb hatású. és lehet, hogy egy csoki barna, vagy egy világosabb szín jobb lenne neked.

A szemöldököd picit fura, kicsit golfütőre hajaz, ha nem kozmetikus csinálja, akkor növeszd ki egy kicsit és csináltasd meg vele, hátha tud valami jobb formát, nagyon lefelé kunkorodik az elje. :)

Nem tudom szorítod-e a szádat, mikor mosolyogsz, ha igen, akkor csak lazán, sokkal szebb lenne úgy a mosolyod.

A sminkben pedig neked szerintem nem az erős kontúrok állnak jól, hanem finom, visszafogott, természetes hatású sminkek.

Szerintem jól nézel ki, és a legjobb az, hogy normális képeket raktál fel, nem kicsinosított agyon sminkelt csücsörítős, beállított fotókat, amiken mindenki jól néz ki. Te egy egyszerű képen is jól mutatsz, egy két apróbb változtatás csak szebbé tenne.

2009. okt. 30. 20:01
 35/59 A kérdező kommentje:

köszi!

a hajamon tuti nem változtatok,így szeretem! de azértk köszi puszi amúgy palotai vok

2009. nov. 4. 21:13
 36/59 anonim ***** válasza:
21%
csúnya vagy XDD
2009. nov. 13. 22:43
 37/59 anonim válasza:
94%
Jó vagy
2009. dec. 20. 04:32
 38/59 anonim ***** válasza:
83%
sztem nemvagy szép bocsi :(
2010. jan. 13. 19:12
 39/59 anonim ***** válasza:
ha a sminked jobb lenne nem keltene rib*ncos hatást..másképp jó
2010. márc. 21. 20:29
 40/59 anonim ***** válasza:
a Jack Daniels az széép
2010. máj. 11. 17:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!