7. Osztályba megyek de én em vagyok olyan fejlett mint a többiek mit lehetne tenni?
Figyelt kérdés
A mellem mostanában kezdett el nőni kicsit, de többiekhez képest nekem nagyon nagyon pici.:/alacsony vagyok és meg nem is menstruálok..12 éves vagyok:d szerintetek mikor fogok elkezdeni nőni vagy jobban fejlődni testileg?:D2013. aug. 15. 09:20
1/5 anonim válasza:
Még gyerek vagy, ráérsz a testi fejlődéssel. Ha megjön, utána majd úgyis felgyorsulnak az események. Nekem pl. 17 korom körül kezdett nagyon megnőni a mellem. Nem vagy lemaradva semmiről, de ne tömd ki a melltartód, meg semmi ilyesmi. Nincs veled semmi gond, te ilyen vagy. :)
2/5 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj.Majd megnő.Valaki korán érik,valaki késöbb.Nem vagy lemaradva semmiről.:)
3/5 anonim válasza:
Én 14 évesen is le voltam maradva. Nem jött meg, nem volt mellem, alacsony voltam. Ez van, nem tudtam mit tenni. Nem tudsz mit tenni ellene, csak elfogadni :)
4/5 anonim válasza:
A húgom is ugyanígy van, de ő örül, hogy nem kell melltartót hordania. :DD :)
5/5 anonim válasza:
Semmit, fogadd el, örülj neki vagy magadban kárörvendj amikor a többiek görcsölnek,te meg nem.
Hogy mikor fogsz fejlődni: valamikor 12 és 21 éves korod közt. De ha semmi változás nem történne a következő pár évben akkor is csak 16 éves korod körül kellene aggódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!