Hogy kellene kinézni 1 19 évesnek?
Én is 19 éves lány vagyok (168 cm, 68 kg:S:S), nem festem magam, csak néha, általában szűk farmert, torna cipőt és pólót hordok (van rajtam jó pár kg felesleg, de csak a hasamon vészes:S), nem érzem úgy, mintha öregnek néznék ki, mégis van ahol 20-on évesnek nézhetnek (megkérdezik, hogy nekem lesz-e a diák jegy...), de van ahol elkérik a személyim, ha lottót adok fel... Barátomon kívül mindenki azt mondja aki ismer, hogy nem nézek ki idősebbnek a koromnál. De ha mégis idősebbnek néznek hihetetlenül rosszul esik...:S
Amúgy örülj neki,, hogy fiatalabbnak néznek, ez csak a javadra fog válni! Ha bekapcsolod a tv-t látod, hogy a szétfestett 17-18-19 éves lányok kapásból 28-30-nak néznek ki, az se jobb.
én 15 évesen nézek ki 19 nek....
nem azért, mert szétfestett p*csa vagyok, hanem mert magas, nőies az alakom. Minimális smink van rajtam csak (szempillaspirál, púder) de még így is idősebbnek néznek. Pedig elvileg babásabb arcom van.
De ez van, ezt kell elfogadni.
Én a helyedben örülnék annak, hogy fiatalabbnak nézek ki :)
ui.: nem annyira jó, amikor az egy éves öcsédre azt hiszik, hogy a te gyereked...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!