Csajok, veletek is van úgy néha hogy semmi önbizalmatok nincs?
Figyelt kérdés
Van hogy tök jól érzem magam a bőrömben,de máskor meg,és az van túlsulyban az önbizalmam nulla,pedig mások szerint jól nézek ki és van hogy nekem is tetszik amit a tükörben látok,de többnyire egy kis szerencsétlenségnek érzem magam a csinos csajok mellett,és nem hiszem hogy bármelyik pasinak is kellenék mikor nálam sokkal szebb lányok vannak,persze tudom hogy minden fejben dől el,és az jön be a pasiknak aki magabiztos de sehogysem tudok a gondolkodásomon változtatni:/ L/192013. aug. 14. 16:56
1/4 anonim válasza:
Igen, ez velem is előfordul sokszor...
:)
2/4 anonim válasza:
Ilyenkor azt szokták csinálni, hogy fehérneműben pózolnak egyet, felteszik facebook-ra, és megy az összes farokvezérelt lájkolni, mert az csudijó.
18/f
3/4 A kérdező kommentje:
igen ilyenek is vannak:D és a szöveg a kép mellé:tudom hogy csunya,de a fejem ne nézd,aztán kb 20 kommentelő aki azt bizonygatja hogy igenis szép az illető,tehát az egónövelés sikeres volt:D nem ez a kategória vagyok hálisten
2013. aug. 14. 17:35
4/4 anonim válasza:
Persze, mindenkivel előfordulj de próbálj tisztában lenni magaddal és a képességeiddel! Mosolyogj a tükörbe, grimaszolj ezek általában nálam be szoktak válni :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!