Mit tegyek ha nagyon izzadok?
Figyelt kérdés
Nagyon izzadós vagyok,pedig rendszeresen használok hónaljstiftet és hintőport is.Mégis mibdig hónaljfoltom van.Mit lrhetne ellene tenni?2013. aug. 14. 16:44
1/2 anonim válasza:
Régen én is ilyen voltam, ma már szerencsére annyira nem. Nekem úgy sikerült valahogyan leküzdenem az izzadságfoltokat, hogy
1. Nem használok dezodort, sem spray-t sem golyóst, helyette parfümmel szoktam a hónaljamat is befújni.
2. Mindig is hülyeségnek találtam a ruhák anyagával való törődést. Ma már tudom, hogy csak a jól szellőző ruhákat szabad megvennem.
3. Idegesség. Ha fölöslegesen izgatom magam, akkor rendszerint nálam is foltok jelennek meg. Ezt megpróbálom leküzdeni sok-soksoksoksok nyugalommal.
Egyébként nemed, korod, súlyod? Ezektől is függ az izzadás mértéke...
2/2 A kérdező kommentje:
14/L 175 cm 65 kg
2013. aug. 17. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!