Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehet elérni, hogy a...

Hogyan lehet elérni, hogy a lehető legintenzívebben érződjön a parfüm?

Figyelt kérdés
A parfüm neve Ricci & Ricci, 12 ezer ft volt, és nem érződik! Nagyon mérges vagyok! Pedig azért választottam ezt, mert ez tűnt azok közül, amik teszettek, a legerősebbnek (papíron, és a bőrömön is). Azért szántam rá magam ekkora kiadásra (nekem ez baromi sok pénz erre), hogy valóban érződjön a parfüm, ne csak ha valaki a nyakamba bújik, hanem pl. ha beszélget velem. A nyakamra és a dekoltázsomra teszek belőle nem keveset, és egyszerűen nem érződik. LÉtezik olyan, hogy a tester erősebb, mint maga a parfüm? Vag ymi lehet az oka?
2009. okt. 27. 21:28
 1/5 anonim válasza:
Kérdezted már az ismerőseidet,hogy érzik-e rajtad? Lehet, hogy megszokja az orrod, ezért később már te nem érzed.
2009. okt. 27. 21:46
 2/5 anonim ***** válasza:
te nem érzed vagy más sem?? mert te pár pillanat után megszokod
2009. okt. 27. 21:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan nem érződik eléggé? Úgy értem, hogy az orr hozzászokik az illathoz, így egy idő után már nem is szabad, hogy érezd magadon. Kérdeztél mást is, hogy érzi-e rajtad? Ha más is mondta, hogy nem, akkor nem tudsz mást csinálni, csak azt, hogy fürdés, zuhanyzás után fújod be magad, mert ekkor tágabbak a pórusok, és jobban raktározódik az illat, és olyan helyekre fújod, ahol a vékony a bőr, ezáltal melegebb a felület és jobban párolog. Ilyen helyek a csukló belső fele, a fül mögött, a könyéken, és fújj a fejed fölé is, hogy rád essen a parfüm. Ja és soha ne dörzsöld össze a csuklód ha ráfújsz, mert "összetöröd" a parfüm szerkezetét, és nem olyan lesz az illata.
2009. okt. 27. 21:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Lehet hogy az van amit leírtak és csak te nem érzed.

Lehet hogy a parfüm nem passzol a bőrtípusodhoz, van akinél ugyanaz az illat egész nap intenzíven érződik, másnál öt perc és elszállt. Ha ez van nem tudsz mit tenni. Ez sokaknál probléma, mivel az illat és a trend csak egy dolog, sok parfümöt ki kell próbálni, hogy megtudd a te bőrödön melyik a legjobb.

Mássrészt azok az emberek akiknek olyan erős parfüm illatuk van, hogy méteres távolságban elmegy melletted és tisztán érzed, azok túl sokat használnak. Ha normális mennyiséget fújsz magadra akkor sem feltétlenül érzi meg a beszélgetőpartner, attól is függ hogy az illat mennyire érdekes a számára. Lehet hogy amineked tetszik, másnak közömbös, így talán észre sem veszi az illatot.

2009. okt. 27. 22:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Más parfümnél többen mondták, hogy hú de jó illatod van, meg többször is említették, hogy beszélgetés távolságból érződik, ennél meg nem volt ilyen, csak egyszer, amikor valaki hozzámbújt. Innen vettem, hogy nem érződik. Azt tudom, hogy az, hogy én érzem-e, nem mérvadó, bár az előzőt (amit már nem lehet Magyarországon beszerezni...) én is éreztem néha magamon.
2009. okt. 27. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!