Egy tízes skálán mennyire vagyok csúnya? Hogyan változtassak? Csak a műtét marad? És mit szabassak át magamon ha nincs más megoldás?
Figyelt kérdés
A család és barátaim szerint szép vagyok. Én is annak láttam magam, de amikor bulizok bárkire mosolygok rá úgy fordul el, hogy fintorog, grimaszol... Most kinek higgyek?
(a vörös hajú lány vagyok)
18/L
2013. aug. 13. 16:17
21/38 anonim válasza:
Az arcod nagyon cuki!!! :D :$
A probláma a tested... sportolj sportolj sportolj!!! Legyen szép alakod! :)
22/38 anonim válasza:
csatlakozom,az alakoddal lesz a gond.Az arcod sugárzó,nagyon szép szemeid vannak,és nem tűnsz butának sem.Úgyhogy szálkásító diéta,alakformálás,és akkor majd ugyanúgy nem lesz fiúd,mert nem mernek megszólítani,haha:))
23/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Kezdek reménykedni. Megígértem magamnak, hogy elkezdek sportolni és inkább majd csak akkor bulizok, ha már jó alakom van :)
A vörös hajamat szeretem :)
2013. aug. 14. 22:10
24/38 anonim válasza:
Attól még bulizhatsz nyugodtan, már csak a móka kedvéért is :) (nem kell megszólítani senkit, csak simán bulizni, hülyülni :))
25/38 anonim válasza:
Nem vagy csúnya. Nem vagy kövér.
Tornázni viszont mindenkinek kell.
26/38 anonim válasza:
engem a barátnőd fogott meg, de te is szép vagy, csak picit túlsúlyos
27/38 anonim válasza:
Rohadtul jól nézel ki, csak egy kicsit fogyj, azért túl sokat sem kell.:) De aki szeret, így is elfogad. Gondolom nem egy diszkóban fogod megtalálni "életed szerelmét"..
28/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
Amióta készült a kép 5 kilót sikerült leadnom :)
2013. szept. 22. 18:52
29/38 anonim válasza:
Gratula, de itt ne hagyd abba. Sokan elbízzák pár kiló után magukat(yo-yo diéta). Kitartást!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!