Egy tízes skálán mennyire vagyok csúnya? Hogyan változtassak? Csak a műtét marad? És mit szabassak át magamon ha nincs más megoldás?
A család és barátaim szerint szép vagyok. Én is annak láttam magam, de amikor bulizok bárkire mosolygok rá úgy fordul el, hogy fintorog, grimaszol... Most kinek higgyek?
(a vörös hajú lány vagyok)
18/L
Szép lány, vagy meg helyes, csinos, csak kár, hogy kövér. :(
Lefogysz és olyan alakod lesz, mint a melletted lévő szőke lánynak, akkor még nála is sokkal jobb csaj leszel.
Nem vagy menthetetlen és nem szorulsz műtétre.
Keress szépen egy hozzád közeli, vagy könnyen elérhető konditermet és kezdj el kardió edzést csinálni! Nem kell csomó pénzért befizetned aerobic tornára, meg hasonlókra, egyszerűen csak használd a taposó gépet, könnyebb súlyzókat, futógépeket, szobabicikliket... Emellett csinálj felülést. Esetleg kint a szabadban is futhatsz.
Viszont! Diétáznod is kell. Sokkal kevesebbet egyél a mostaninál, kerüld a cukros üdítőket, édességeket. Kezd el és pár hónap múlva kérek szépen képet! :)
Sok sikert és kitartás!!!
23/F
uram isten mekkora barmok vagytok, ez a lány nem kövér, maximum van rajta felesleg, teljesen átlagos testalkata van. nem duci egyáltalán, a botsáska, lóarcú barátnője mellett bárki disznónak tűnne. ne az a nő legyen a követendő példa, mert borzalmasan visszataszító.
kérdező, szép vagy, a plusz kilóiddal együtt, csak akkor fogyj ha téged zavar, ne azért mert az itteni adoniszok szerint csak az igazi nő aki gyerekosztályon kap magára gatyát.
Mióta botsáska a mellette álló lány? Ő sem vékony..mindegy. Szerintem (női szemmel nézve) nagyon szép vagy,kedves kérdező. Különleges arcod van, jó kisugárzásod, olyan sziporkázónak tűnsz, biztos jó veled lenni egy légtérben/társaságban. Nekem ez jött le erről a képről. Szerintem semmi műtét! És maradjon csak az a vörös..:) Nagyon jól áll. Fogyás valóban nem árt..de ne sokat.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!