Túl nagyok a cicijeim. Gyűlölöm őket. Hogyan lehetnének kisebbek?
14 éves vagyok, kb 160 cm, 45-50 kg, és 75C-s melltartöt kell hordanom. Az osztálytársaim, meg mindenki irigykdik, de én világ életemben kicsi ciciket szerettem volna, meg nem vagyok az a nagyon lányos lány, nem szoktam divatolni, inkább fiús vagyok, és idegesítenek a melleim, mindig is idegesítettek.
A fiús lány alatt nem azt értem, hogy transzfesztita, vagy leszbikus vagyok, hetero vagyok, van barátom is, csak szimplán idegesít a nagy cicim, amihez képest keskeny a csípőm (hál' Istennek az legalább keskeny). Nincs valami torna, vagybdiéta aminek következtében lefogyjak a cicimből? Másból nem akarok tovább fogyni, így is kivannak a bordáim.
14/L
Nagy kár lenne azokért a szép mellekért!:( Pedig így, nagy mellekkel, hatalmas előnnyel indulsz/indulnál a pasizás terén a későbbiekben. Meg hát most is.
F/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!