Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek a szeplőimmel?

Mit tegyek a szeplőimmel?

Figyelt kérdés

Van jó pár szeplő az arcomon, sokan mondják, hogy "milyen csúnya ez a lány" (a hátam mögött, amit persze hallok és rosszul esik). Nekem tetszik így az arcom ahogy van, de amikor "megszólnak" akkor irigylem néha a többieket, hogy nekik "tiszta, sima bőrük" van.

Mit tehetnék? A szeplők jól tudnak állni? Lehet olyan lányokat is elfogadni, szeretni, akik szeplősek???

Véleményeket/tanácsokat esetleg, várok!

2009. okt. 27. 17:43
 1/6 anonim ***** válasza:

én is szeplős vagyok:S:(,szerencsére csak a szemem alatt és nem azegész arcomon és csak halvány).am sokmindenkinek jól áll ,de én kifejezetten irigylem a tiszta bőrű lányokat.

am alapozóval tudod kicsit halványítani(én is használok alapozót az arcomra és elég jól elhalványítja a szeplőimet)am az a baj h az alapozó nem tesz jót a bőrnek úgyhogy gondold meg.

16/L

2009. okt. 27. 18:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy szeplős lány is lehet szép! Neked pl ez a szépség hibád:) Sok lánynak jól áll:) Ha nem szereted a szeplőket ellehet tüntettni korrekotral vagy alapozóval..
2009. okt. 27. 18:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem a testveremnek is vannak szeploi es nem csunya miatta... o neha neha feherjogurtot ken ra es segitett ... de ne varj teljes csodat.
2009. okt. 27. 19:07
 4/6 anonim ***** válasza:
az én pofám tele van szeplővel de ettől vagyok egyedi :):D 15l
2009. okt. 27. 19:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz másokkal! Főleg ha neked tetszik. :) Elhiszem, hogy elbizonytalanodsz.. de fogadd el. :) Ettől is ugyanolyan szép vagy, mint szeplők nélkül. Főleg, hogy rengeteg pasinak bejön. ;)

Amúgy én is szeplős vagyok, az orrom körül látszódnak főleg. Régebben én sem szerettem, de ma már, 17 évesen semmi bajom sincs velük.

2009. okt. 27. 21:44
 6/6 anonim ***** válasza:
próbáld meg citrommal kenni,de sztem sok pasinak tetszenek a szeplős lányok,pl az én pasimnak is bejön:)
2009. okt. 28. 22:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!