Mit tegyek a szeplőimmel?
Van jó pár szeplő az arcomon, sokan mondják, hogy "milyen csúnya ez a lány" (a hátam mögött, amit persze hallok és rosszul esik). Nekem tetszik így az arcom ahogy van, de amikor "megszólnak" akkor irigylem néha a többieket, hogy nekik "tiszta, sima bőrük" van.
Mit tehetnék? A szeplők jól tudnak állni? Lehet olyan lányokat is elfogadni, szeretni, akik szeplősek???
Véleményeket/tanácsokat esetleg, várok!
én is szeplős vagyok:S:(,szerencsére csak a szemem alatt és nem azegész arcomon és csak halvány).am sokmindenkinek jól áll ,de én kifejezetten irigylem a tiszta bőrű lányokat.
am alapozóval tudod kicsit halványítani(én is használok alapozót az arcomra és elég jól elhalványítja a szeplőimet)am az a baj h az alapozó nem tesz jót a bőrnek úgyhogy gondold meg.
16/L
Ne foglalkozz másokkal! Főleg ha neked tetszik. :) Elhiszem, hogy elbizonytalanodsz.. de fogadd el. :) Ettől is ugyanolyan szép vagy, mint szeplők nélkül. Főleg, hogy rengeteg pasinak bejön. ;)
Amúgy én is szeplős vagyok, az orrom körül látszódnak főleg. Régebben én sem szerettem, de ma már, 17 évesen semmi bajom sincs velük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!