Nagyon ronda az alakom vagy inkább normális? (bármilyen véleményt elfogadok, csak őszinte legyen)
2013. aug. 10. 21:54
1/13 anonim válasza:
minek satíroztad le a felét? ez olyan szar kép, hogy nem lehet véleményt mondani. a háttéren mi franc titkos, hogy ilyen ócskán ki kellett takarni?
2/13 anonim válasza:
Normális, de nem sokat látni belőle.
4/13 A kérdező kommentje:
Szerintem nem azért raktam ki ezt a képet, hogy a háttérről alkossatok véleményt
Nagyon széles a csípőm
2013. aug. 10. 22:01
5/13 anonim válasza:
Azért nem látni belőle sokat, mert elég vékony a kérdező. Szép az alakod, de felszedhetnél pár kilót.
6/13 anonim válasza:
Dehogy ronda az alakod! Szerintem tök normális. Őszintén. :)
7/13 anonim válasza:
A széles csípő nembaj mert legalább bele lehet kapaszkodni.
8/13 anonim válasza:
NIncs gáz az alakoddal, de a gatyád borzasztóan áll a seggeden.
9/13 anonim válasza:
A széles csípő nőies... amúgy meg így alig látni belőle valamit. Állj egy fal elé, vagy tudom is én és úgy fényképezd.
10/13 anonim válasza:
A csípőddel semmi gond, a legtöbb pasi azért nem fakad sírva ezen, sőt. Az alakoddal sincs semmi különös gond, de egy kis torna rád férne, mert kicsit lapos a feneked, formálni kéne, ahogy látom (de amúgy nem szörnyű, mielőtt azt hinnéd, csak lehetne javítani rajta még)
És ez a nadrág sem a legelőnyösebb talán, rossz a szabása, a farzsebeinek sem ott kéne lennie, jobban állna másmilyen. Sokat számít ám, egy jó farmer megkeresésére időt és pénzt kell szánni, de az egy örök darab lesz akkor. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!