Normális a mellem?
Ekkora a mellem, 16 éves vagyok, 172 cm, szerintem koromhoz túl nagy, fog még nőni, mert én nem szeretnék nagyobbat , anyámnak nincs ekkora?! Direkt nem vettem melltartót, hogy látszódjon a formája.
Értékelnétek 1-10?
Ha valós, és nem kamu, illetve természetes, azaz nem plasztikázott, vagy kencézett, vagy "buherált", akkor szerintem bátran megérdemled a 10-est.
"16 éves vagyok, 172 cm, szerintem koromhoz túl nagy, fog még nőni, mert én nem szeretnék nagyobbat , anyámnak nincs ekkora?!"
Ha 16 éves vagy, akkor még nőhet....bár akár itt meg is torpanhat, amit nagyon nem tudunk biztosan befolyásolni.
Korodhoz képest lehet, hogy nagy, de ugye ez erősen relatív, szóval viszonyítás alapja. Láttam már nagyobbat ennyi idős lányon (egy volt osztálytársamnak volt), szóval nem feltétlenül nagy.
kisebb hazugságot
D/E között van a mellem,melltartó nélkül nem áll így hiába hogy a genetika miatt nagy és nem a zsírtól szal ezt benézted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!