Bocsi srácok de a jelen eseményeinek fényében olyan röhögőgörcs fogott el a válaszok olvasása közben hogy vagy 20 kibszott percig nem kaptam levegőtXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ÉS MOST LÁSSÁTOK EZT A GYÖNYÖRŰ,ÖNÁLLÓ EGYÉNISÉGET!!!
Első vagyok és megmondtam! Ez az ámokfutás volt annyira sokkoló és égő, mint Britney hajborotválós éjszakája!
Méghogy felnőtt, érett nő!XDDD
2013. aug. 28. 18:06
14/19 anonim válasza:
Az összes olyan válaszolónak üzenem, akinek nem jön be Miley: Nem kell sem nézni, sem hallgatni, de még a róla szóló cikkeket sem köteles senki elolvasni! De akkor sem értem, hogy valakit miért kell ennyire kritizálni?
2013. aug. 29. 20:20
15/19 anonim válasza:
Jajj de jó, megjelent a sok idióta, aki ezt a drogos ringyót védi...
2013. aug. 30. 00:21
16/19 anonim válasza:
Így viszont.................tudod mit majd én befejezem!
(Hosszú hajjal nekem jobban bejött! ) Hanem azzal van gond ahogy viselkedik . Ő nem ilyen és ez a maga mutogatás nem kéne ,inkább hívja fel magára a figyelmet normális dolgokkal . (pl.: a haja szerintem elég feltűnő nem kellene már más . ! )
2013. okt. 19. 16:44
18/19 dominika* válasza:
egyébként azt elfelejtetem említeni, hogy a hangja és a számai viszont még mindig oltári jók (csak a klipek amik szintén inkább csak a maga mutogatásról szólnak) :( :( !!!!!!
2013. okt. 19. 16:49
19/19 anonim válasza:
rövid haj=egyéniség? Hosszú haj=szürke átlag? Ide is milyen géniuszok irogatnak..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!