Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért lett ilyen csúnya Miley...

Dignity above all kérdése:

Miért lett ilyen csúnya Miley Cyrus?

Figyelt kérdés
2013. aug. 10. 17:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
57%
Igazad van Utolsó, nekem is tetszik!!!
2013. aug. 21. 19:52
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi srácok de a jelen eseményeinek fényében olyan röhögőgörcs fogott el a válaszok olvasása közben hogy vagy 20 kibszott percig nem kaptam levegőtXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ÉS MOST LÁSSÁTOK EZT A GYÖNYÖRŰ,ÖNÁLLÓ EGYÉNISÉGET!!!

[link]

2013. aug. 27. 21:16
 13/19 anonim ***** válasza:

Első vagyok és megmondtam! Ez az ámokfutás volt annyira sokkoló és égő, mint Britney hajborotválós éjszakája!

Méghogy felnőtt, érett nő!XDDD

2013. aug. 28. 18:06
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Az összes olyan válaszolónak üzenem, akinek nem jön be Miley: Nem kell sem nézni, sem hallgatni, de még a róla szóló cikkeket sem köteles senki elolvasni! De akkor sem értem, hogy valakit miért kell ennyire kritizálni?
2013. aug. 29. 20:20
 15/19 anonim ***** válasza:
Jajj de jó, megjelent a sok idióta, aki ezt a drogos ringyót védi...
2013. aug. 30. 00:21
 16/19 anonim ***** válasza:

Így viszont.................tudod mit majd én befejezem!

Így viszont olyan mint egy qrva!

De komolyan nézd meg ezeket a képeket!

[link]

2013. okt. 4. 23:27
 17/19 dominika* válasza:

Szerintem nem a kinézettel van a gond bár ....

(Hosszú hajjal nekem jobban bejött! ) Hanem azzal van gond ahogy viselkedik . Ő nem ilyen és ez a maga mutogatás nem kéne ,inkább hívja fel magára a figyelmet normális dolgokkal . (pl.: a haja szerintem elég feltűnő nem kellene már más . ! )

2013. okt. 19. 16:44
 18/19 dominika* válasza:
egyébként azt elfelejtetem említeni, hogy a hangja és a számai viszont még mindig oltári jók (csak a klipek amik szintén inkább csak a maga mutogatásról szólnak) :( :( !!!!!!
2013. okt. 19. 16:49
 19/19 anonim ***** válasza:
rövid haj=egyéniség? Hosszú haj=szürke átlag? Ide is milyen géniuszok irogatnak..
2015. nov. 30. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!