Dignity above all kérdése:
Miért lett ilyen csúnya Miley Cyrus?
Figyelt kérdés
2013. aug. 10. 17:45
1/19 anonim válasza:
Ugye??!! Én is úgy látom. Ő lesz a következő tinisztár, aki beketyózik, mint Britney Spears. A haja már majdnem kész:D
2/19 anonim válasza:
dehogy csunya...felnott...egyedi...es gyonyoru;)
3/19 anonim válasza:
Szerintem marha dögös lett így rövid hajjal meg vadóc stílussal. Azelőtt olyan kis tucatlány volt. Így viszont... nekem bejön.
4/19 anonim válasza:
miért lenne csúnya?
végre nem egy tucat ribi,eddig valami borzalom volt a csaj,egy kislányos mű valami mert nőnek nem lehetett nevezni,így viszont egy dögös nő akinek van stílusa
5/19 anonim válasza:
Elkezdett füvezni, azóta hülye.
when she turned 19-years-old, Miley’s friends gave her a Bob Marley birthday cake, of which she commented, “You know you’re a stoner when your friends make you a Bob Marley cake. You know you smoke way too much f**king weed!”
6/19 anonim válasza:
Azért, mert ki akart tűnni a tömegből, nem akart átlagos lenni.
Amúgy sem volt szép szerintem, de így szörnyen ocsmány. :D
De legalább a tinilányok úgy érezhetik, hogy akár ők is lehetnének hírességek, ha egy ilyen tényleg nagyon csúnya csaj is az...
7/19 anonim válasza:
amúgy sem volt egy szépség de most meg aztán borzalmasan néz ki
8/19 anonim válasza:
Csúnyának nem mondanám, viszont számomra visszataszító ahogy viselkedik. Jó felnőtt, nem akar már a cukimuki country lányka lenni, de számomra túlzás amit művel. S az ahogy görcsösen megakarja mutatni, hogy mennyire nagylány.
9/19 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik az "új Miley"!!! És utálom az olyan sajnálkozó hozzá szólásokat, hogy "hiányzik a régi Miley,stb... Szerintem nem volt csúnya soha, de most sokkal különlegesebb személyiség lett és ami sokkal fontosabb: van ÖNÁLLÓ SZEMÉLYISÉGE!!!
10/19 anonim válasza:
Mert nem lett csúnya ;) Mindenkinek eljön az életébe a változtatások korszaka és ezt leggyakrabban a hajjal fejezzük ki (először) és ő is csak így tett. Tökéletesen választott mert:kerek arcformája van+ szép arca,amit = a rövid haj csak kiemel ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!