Hol tudják nekem azt igazolni szakképzett pszichológusok, hogy a magasságom miatt indokolt az ilizarov ( végtaghosszabító ) műtét? Csak normális válaszokat az egész életem e körül forog (mindenki gyereknek néz a magasságom miatt)
Neked nem azért kell pszichológus, hogy a műtét indokoltságát igazolja, hanem hogy kikezelje ezt a téveszmét.
Én 159 cm vagyok, a 180 cm egyáltalán nem alacsony...
Ha gyereknek néznek, akkor az tuti nem a magasságod miatt van. Inkább a képed gyerekes még 20 évesen. Meg a stílusod. Attól sem leszel túl férfias mások szemében, hogy ilyen dolgokon nyafogsz és az egész életed ekörül forog.
A pszichológust ajánlom, viszont műtétet amúgy is csak pszichiáter tarthatna szükségesnek, de egészen biztos vagyok benne, hogy egyetlen diplomával rendelkező szakember nem fog neked ilyen papírt adni. Viszont kezelni kellene a torzult önképed, túl sokat foglalkozol magaddal, ez nem normális dolog. Viszont gyógyítható, és nem olyan fájdalmas lábadozni, mint a műtétből.
nem műtétre van szükséged, hanem pszichológusra.
és ezt nem bántásból mondom.
tisztában vagy te azzal hogy mivel jár egy ilyen műtét, hogy hogyan végzik, vagy hogy milyen következményekkel-fájdalmakkal jár?
és ráadásul még alacsony se vagy. milyen magas akarsz lenni, 3 méter? a 180 centi teljesen átlagos magasság, de szerintem tényleg keress fel egy pszichológust ha ezt ekkora gondnak érzed, mert ez nem normális dolog. és esküszöm ez a legőszntébb és legjóindulatúbb tanács amit adni tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!