Lógós mell fiatalon? Mit tegyek ellene? Nagyon gáz?
Figyelt kérdés
19 éves, viszonylag átlagos alkatú lány vagyok (166 cm, 62 kg), de a mellemmel sajnos egyáltalán nem vagyok megelégedve. Kissé lógnak, emellett a bimbó udvar is elég nagy. A méretem 80B, ezzel nincs semmi bajom, de egyszerűen nem tudom elfogadni azt, ahogy állnak. Tudom, hogy nem ez a lényeg, de nekem ez komolyan nagyon frusztráló... A barátom szereti, állandóan mondja, hogy milyen jó, meg szereti fogdosni is én mégis szégyenlem előtte, pedig már 2 éve együtt vagyunk. Tudom, hogy ő is látja... Sportolok is heti 5 alkalommal, fogytam is, a mellem mégis ugyanolyan... Fiúk ti mit gondoltok? Ez valóban olyan nagy probléma, mint amilyennek én látom?2013. aug. 7. 12:45
1/3 anonim válasza:
Csinálj mellizom-erősítő gyakorlatokat hetente 1x, 2x. 1-2 hónap után már meg fog láttszani. Neten keresgélj :)
2/3 anonim válasza:
akkor még egyszer: a mell nem az izom miatt lóg, hanem mert laza a kötőszövet. ha mellizomra gyúrsz, az alatta fejlődik, attól még a melled lógni fog.
3/3 anonim válasza:
Minden nagy mell logos, nem terdig er de logos!
Aki a nagy melleket szereti az szamoljon azzal hogy korte alaku es logos (persze nem a terdedet veri)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!