Miért hiszi azt sok kövér lány hogy ő egyéniség? Ha támadják őket egyből ezzel védekeznek. Semmi bajom a normális kövérekkel, ahogy a normális vékonyakkal, és a normális arabokkal sincs, szóval enm kell semmit belelátni.
Ezeket komplexusos EMBEREKNEK nevezik,nem kövér nőknek,ez nem csak rájuk jellemző.
Azokat a dögös cicababákat akik úgy gondolják hogy övék a világ és mindenkin átgázolhatnak bezzeg valamiért nem említi senki,pedig százszor többen vannak mint kövérebb társaik.A személyiség nem azonos a külsővel.
De meglepi,a kövérek 80 százaléka ki sem meri tenni a lábát emberek közé,olyan kicsi az önbecsülése és annyira retteg az emberek véleményétől(én már csak tudom,én is kövér voltam,és hiába a leadott felesleg,még mindig borzalmas az énképem)
Ebben az a legrosszabb hogy akármilyen lehet az alakod,ha kicsit más vagy,már ki vagy közösítve,lehetsz te nádszál vékony és magas,akkor is gúnyolni fognak,és mindig görbe háttal fogsz közlekedni hogy alacsonyabbnak tűnj ahelyett hogy kihúznád magad,lehetsz picit vagy nagyon túlsúlyos,mindent el fogsz rejteni és magad is elfelejted hogy ugyan olyan ember vagy,lehetsz kicsit alacsonyabb fiú,mindig gúnyolni fognak miatta fiúk-lányok egyaránt,lehetsz akármilyen vicces vagy kedves,lehetsz szeplős,vörös,szőke,kék-zöld-barna szemű,rekedt,csendes,hangos,pösze,okos,buta,nő vagy férfi,kicsi,nagy,fekete,barna,fehér,sárga,a "közösség" mindig megtalál és megkeseríti az életed,csak azért,mert úgy gondolják hogy a saját életedbe nyugodtan,és minden gond nélkül beleszólhatnak,tesznek róla hogy te is úgy érezd hogy az az egy különbség ami szabad szemmel is látható,az életed középpontjává váljon,és ahhoz a dologhoz mérd az önbecsülésed,hogy az kontrollálja az életed,pedig egyáltalán nem fontos.
Kit érdekel hogy kövér,vagy sovány,magas,alacsony,görbeorrú,szélesvállú,vagy rövidlábú vagy?Hisz ezeknél lehetnek fontosabb dolgok is az életedben?Az a legfontosabb minden vékonynak hogy hízzon?A kövérnek hogy fogyjon?Nem emberek?Nem lehetnek különböző problémáik az úgyis kutyanehéz életben?Ezek szerint nem,mert szrcsimbók beképzelt tökidegenek akiknek fogalmuk sincs ki a frász vagy,azt képzelik hogy beszambászhatnak a pofádba és lediktálhatják neked hogy hogy éld le azt a nyavalyás életed!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!