Én 65-öt írtam volna... :)
Grat a 25 kilóhoz, csak így tovább!! :D
te szerencsétlen hülyegyerek, fogytam egy csomót, te nem olvasol???? semmivel se vagyok vastagabb mint akit belinkeltél!!!!
elhiszem, ha többnek tűnök, aki normálisan válaszolt, azt elfogadtam, ne de 80kiló??? láttál már 80 kilós nőt???
ne mondd már nekem hogy ez 80 kiló meg kövér!!!
ez vagyok a Britney kép linkelő és a véleményem a következő:
1. ha lenne önbizalmad, akkor nem kérdeznél ilyesmit.
2. te feltettél egy kérdést amire érkeztek válaszok. nagyon érdekes módon te csak azokat támadod amik számodra ellenszenvesek, úgymond negatívak. Gondolom csak pozitív válaszra számítottál. De boom. :) kövér vagy szerintem. ezt nem kérdezted és nem is írtam, csak azután hogy azt írtad rám hogy szerencsétlen, amikor könyörögnél egy hónapon keresztül hogy olyan tested legyen mint nekem. :) miért vagyok szerencsétlen? mert leírtam az őszinte véleményemet? miért nem próbálsz érveket feltámasztani? mert tanán az meghaladná az intelligenciaküszöbödet? Valószínűleg.. inkább agyra gyúrj, tehénke, ne fogyni akarj. Az ész fontosabb, mint az hogy dagadt vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!