13/35 anonim válasza:
szerintem 65-70. azért 80-90??!O_o nem vagyok valami jó tippelő, de megdöbbennék ha ekkora súlya lenne a kérdezőnek.
14/35 anonim válasza:
Én ugyanilyen magas vagyok, ugyanilyen alkattal, és 60 kilóval.Annyinak mondalak téged is.
15/35 anonim válasza:
Lenyegtelen a sulyod!
Kover vagy,tessek fogyokurazni!
17/35 anonim válasza:
jó sok dagadt puni vna itt h lenulláztatok.
fogyóznotok inkább nem a nyálatok vern ia gép előtt mert sose kaptok pasit
18/35 anonim válasza:
szerintem 60 vagy,nem vagy kövér
19/35 A kérdező kommentje:
hát ez nagyon jó... :(
fogytam 25 kilót, most 63 vagyok, de az frankó, ha 15-20szal többnek néztek :O
2013. aug. 6. 20:09
20/35 anonim válasza:
Gratulálok! :) Amúgy itt szerintem sokan nem tudnak tippelni, és csak random benyögtek valamit. Egy átlagos, vékony, 55 kg-os lány képe van mindenkiben, de afölött már nincsenek tisztában a számokkal az emberek. Valóban nem vagy kövér, sőt szerintem a lábad már kifejezetten szép, de azért tessék folytatni a sportolást, hogy később a legjobb formádat nyújthasd. :) Biztos jobban érzed már magad a bőrödben, legyél továbbra is magabiztos, élvezd a nyarat, és legyél büszke a munkád eredményére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!