A kontaktlencse észrevehető? (LENT)
Figyelt kérdés
Nem a színesre gondolok. Tehát pl. egy közeli ismerősöm akivel mindennap találkozok az észreveheti a szememen a kontaktlencsét?2013. aug. 6. 00:21
1/7 anonim válasza:
Észre lehet venni, de alig feltűnő. Nekem is van, én sokszor észreveszem mások szemében, de mivel én is hordok, szerintem jobban rááll a szemem:D Viszont az enyémben spec nem igen szokták látni.
2/7 anonim válasza:
attól függ mennyire figyel oda az ilyenkre, az én szemem pl eléggé színváltozó, már kérdezték is hogy kontaklencsét hordok-e.
aztán egyszer a tanárommal történt hogy az egyik kontaklencséjét a fene se tudja hogy de nem tette be, szépen nézett ki kék és zöld szemmel
4/7 anonim válasza:
Észre lehet venni, ha arra koncentrálsz vagy pont úgy esik rá a fény, amúgy egyáltalán nem feltűnő. Amikor alkalomra sminket csináltattam egy kozmetikussal, akkor figyelmeztettem, hogy óvatosan csinálja, mert lencsém van. Nem vette észre magától a lencsét, pedig pár centire volt a szememtől.
5/7 anonim válasza:
Észre lehet venni. De ha kiszúrják, akkor mi van? Nem ciki se a lencse, se a szemüveg, lépjünk túl a dedón. :D
Azok elég könnyen kiszúrják, akiknek van (kivéve, ha rég voltak kontrollon és már nem jó a dioptria :D), v pl barátom is prímán kiszúrja, mióta lencsét hordok, addig nem igazán tudta, mit figyeljen.
6/7 anonim válasza:
Én azóta veszem észre, mióta nekem is lencsém van :D Előtte nem vettem észre.
7/7 anonim válasza:
Akinek van, vagy látott már közelről az észre veszi, persze csak ha nagyon megfigyeli közelről a szemedet. Aki nem látott még ilyet az nem is fogja észrevenni. A barátom vagy másfél évig nem vette észre, utána is csak azért mert mondtam neki.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!