Miért ilyen k*csögök a fiúk? (bővebben lent)
Szard le őket! SZebben nem tudom írni. Te tudod, hogy sok munka meghozta az eredményét, bárki más külső szemlélő is tudja. Ez dicséretes, nagyon nem kéne lehúzni, kíváncsi lennék rájuk, mennyit tesznek magukért. Szinte előttem van, hogy a fogpiszka pattanásos beképzelt nyomoroncok oltanak téged. Én nem voltam a te helyzetedben - világ életemben vékony voltam, szerencsés alkattal, de ha ott lennék, és ilyen bunkók, tuti védelmedre keltem volna;) Jesszus.... gyerekes kis nyomik.
Amúgy tetszik valaki közülük? Ha nem, akkor meg próbáld meg végképp elereszteni a füled mellett. Nem könnyű, de nem tudsz más tenni.
Szerintem mindig mindenki magának akarjon megfelelni és ez meg fogja hozni a gyümölcsét. Párt ne csak az alapján válassz magadnak, hogy hogy néz ki, hanem hogy milyen a viselkedése, a természete és én úgy gondolom, hogy olyan valakit, aki téged ilyen dolgok miatt cseszeget, nem érdemes választani.
Az önbizalmadat meg ne hagyd lehúzni. Legyen valaki akár kövér, akár vékony, akár szép akár nem, ha elégedett magával és van önbizalma az sugárzik és ez a legfontosabb.
nekem volt ilyen osztálytársam még általánosba és nem volt vele semmi bajom nem néztem rá ugy mint aki régen volt igaz mindig jóban voltam vele és még most is:)
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!