Melyik a vonzóbb? Az anorexiás, húsos vagy az izmos nők?
A hús az izom...
Nekem az izmos nők tetszenek leginkább, de egyéntől és kisugárzástól függően változhat.
Nőként:
az anorexiás kiábrándító és ronda.
Izmos/Húsos... minden az adott nő alap alkati adottságaitól és stílusától függ. Az izmos és a húsos is lehet gyönyörű.
Gondolom, kövér vagy. Mivel nem írtál vékony csajt, csak anorexiásat. Amúgy imádom, hogy manapság úgy dobálódznak ezzel a szóval, mintha egy testalkat lenne. Pedig ez egy betegség.
Amúgy a vékony lányokat szeretem. Az ilyet: [link]
Azért jó, mert szép, kecses, törékeny. A melle pont jó, formás, feszes. A csípője viszonylag széles, nőies, ellenben a dereka vékony, gyönyörű íve van. A lábai hosszúak.
Az izmos nem tetszik, csak a feszes.
Az anorexiában semmi jó nincs, mivel mint előbb írtam, ez egy komoly betegség, aminek előbb-utóbb kórház a vége. Ez az anorexia: [link]
A hús valóban izom. A "husis" megnevezést inkább "zsíros"ra kéne változtatni, hogy jobban fedje a valóságot.
Én amúgy az izmosra szavazok. Olyanra, amit egy hétköznapi lány el tud érni, mert a modellek egy más világ, pl. a képeken, versenyeken levő szálkásságot csak pár napig tudják tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!