Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet vonzóbb egy fiú?
Elsősorban külsőre gondolok, mert manapság az a legfontosabb.
A belső az már más eset, de azt sem tudom miről lehet mondjuk egy lánnyal beszélgetni, és mik azok a belső tulajdonságok, amik szintén fontosak.
Szóval mindkettő fontos, 60-40%-ban viszont szerintem a külső a fontosabb.
16/F
Akinek csak a belső fontos az,
a) hazudik
b) megkeseredett és nem szeretné már szűkíteni a kört azzal, hogy még a külsőnek is meg "kell" felelnie
Amúgy a külső megítélése szubjektív, tehát nem lehet ezt így megmondani. Jó, ha vannak izmaid (nem kell, hogy kigyúrt legyél), legyen rendezett a frizurád, legyenek tiszták a ruháid, így szerintem ezek az alapvető dolgok. A külsőn keresztül nyilvánul meg a belső, egyik sem lehet fontosabb a másiknál.
Amire en próbálok figyelni külső terén a legjobban az 3 dolog
Jol próbálok öltözködni,
Igyekszem jol megcsinálni a hajam
Es persze igényes vagyok (fürdök, körömápolás...stb:D)
Ha ezekre figyelsz akkor kívülről okes leszel szerintem :)
Belső: legyél kedves, aranyos, segítőkész, vicces, néha komolytalan, bár a lányok inkább a komolyabb fiukat szeretik véleményem szerint szóval ezzel óvatosan :D
Remelem segítettem :)
16/f
Ha a külső nem számít, akkor neki is adnátok egy esélyt?:D
"az ilyet hívják barátságnak"
A barátság az az eset amikor egyik fél sem vonzódik a másikhoz szexuálisan csak kedveli egymás jellemét, és jól el vannak együtt.
Amikor a nő visszaél egy srác szerelmével, és megtartja barátnak, "ez a lúzer is biztos jó lesz még valamire, legrosszabb esetben PC-t szerelni" alapon, azt FRIENDZONE-nak hívják. A barátság önzetlen, és mind a két fél számára pozitív viszony, olyan mint a szimbiózis. A FRIENDZONE viszont csak a nőnek jó, a férfi szenved benne, és az idejét pazarolja, ez a nő parazitizmusa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!