Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen férfit számotokra a vonzóbb?
Tegyük fel a külső adottságok egyformák csak a viselkedési minta nem.
Melyik számotokra a vonzóbb a macsó (alfa) vagy esetleg a visszahúzodóbb intellektuális?
Nem ártana bővebben kifejtened a két "prototípus" jellemzőit. Az intellektus nálam alapkövetelmény, lételemeim a rendszeres magasröptű beszélgetések, és az sem árt, ha az illetőt némi művészi hajlammal áldották meg az égiek. Klasszikus értelemben véve a "macsó" imázshoz tartozik a csípős, cinikus beszólások megejtésére való képesség, illetve a magabiztosság. Ezek egyike sem zavar engem, bár nem kritérium, hogy rendelkezzél velük. A félrevonultság megint csak "vagy van vagy nincs" kategória, mivel az alaptermészetem zárkózott, egy harsány srácról előbb feltételezem, hogy nem való hozzám, de nyilván észreveszem az ellenkezőjét is. Egyvalami nagyon zavar: a trófeavadászat. Úgy értem, felőlem mindenki a neki tetsző életmódot űzheti, csak engem ne próbáljon negédes szöveggel palira venni, mert az többszörösen, különféle területeken sértené az önérzetemet, nem is beszélve arról, mennyire menne a bizalom rovására.
Egyszóval: édeskevés, amit megadtál. Nem tudni biztosan, mit értesz alatta. Ennyi alapján bejöhet mindkettő, és az sem kizárt, hogy egyik sem.
Az a baj, hogy még az átlagemberek rétegén belül is előfordul a csoportosulás és sokkal többféleképp definiálja a társadalom az adott szót, mint gondolnád. Ha nagyon szó szerint akarlak értelmezni és tényleg csak az általános viselkedésre kiterjeszteni a "macsó" jelzőt (tehát első pillantásra annak tűnő fiatalembert képzelek magam elé, s nem olyat, aki valóban a fizikális élvezetek hajszolója), azt kell mondanom, nem feltétlen jelent kizáró okot a vonás, bár tény, hogy az ismerkedést megnehezíti és a viselőjének is többet kell bizonyítania előttem, mint egy szerényebb fiúnak. Magyarán alapvetően az a szimpatikusabb, aki kevésbé tükröz rendíthetetlen önbizalmat.
(Négyes voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!