Mi véleményetek a melleimről? (saját kép)
2013. aug. 5. 06:00
21/38 anonim válasza:
Elég önbizalom hiányos lehetsz, ha a melleidet pakolgatod fel egy ilyen oldalra. Amúgy meg szerintem egy formás feszes fenék sokkal szebb mint egy nagy mell, de úgy látom az előbbi az nincs :)
22/38 anonim válasza:
Nekem is ekkora a mellem de teljesen más formája van. Kicsit lógnak végezz mellfeszesítő gyakorlatokat. 17 évesen nem kéne így kinézniük.
25/38 anonim válasza:
Szerintem tegyél fel egy másikat, amelyiken jobban látszódik, mert ez homályos és sötét is és így minősíthetetlenül kaksi az egész!
26/38 anonim válasza:
huhú 17 évesen ilyen mell *-*. valamiért mellszexre vágyokxd:D
28/38 CODE3 válasza:
Szép cici, büszke lehetsz rá! F33, Élj vidáman!
29/38 pinkpancser válasza:
A kép minősége nem tetszik. A tartalma annál inkább ;)
30/38 anonim válasza:
Szép melleid vannak! De a mobilod nem csinál valami jó képeket. Túl nagy a képzaj, ami rontja az összhatást. Ekkora mellekkel szép dekoltázsod lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!