Mi véleményetek a melleimről? (saját kép)
2013. aug. 5. 06:00
11/38 anonim válasza:
Készűlj fel az üzenetek áradatára ahol majd megirják neked a méretét..meg azt is hogy miket tennének veled és hányszor :D
12/38 anonim válasza:
Gratulálok hogy ilyen képet kiraksz
13/38 A kérdező kommentje:
Nem kértem gratulációt. Érdekes, hogy mások tudtak rendesen válaszolni....szép napot! :)
2013. aug. 5. 07:17
15/38 anonim válasza:
Nekem D kosaras mellem van és így áll,de a tiéd az kb a B-C között van.
16/38 anonim válasza:
szerintem olyan 90/C lehet és kissé szét állnak, meg mintha a szemből jobb oldali kissé nagyobb lenne...
de azért tudnék mit kezdeni velük;)
bár gondolom nem ismerkedési szándékkal tetted ki ide :D
17/38 A kérdező kommentje:
köszönöm 14. :)
15: jól tippeltél, 80/C
16: nem, természetesen nem. de azért kedves vagy :)
2013. aug. 5. 10:38
18/38 anonim válasza:
Gyönyörű szépek, csak annyi a bajom vele, h elég sötét lett a fénykép, rossz fényviszonyok között csináltad. :(
19/38 A kérdező kommentje:
hát igen, tényleg nem a legjobb a minőség, de arra pont jó, hogy a méretet és a formát lehessen véleményezni :)
2013. aug. 5. 10:43
20/38 anonim válasza:
Szia!
Ez egy szar kép. Ne is haragudj de pont a másik irányba kellett volna fordulnod, amikor fotóztál, mert akkor nem egy sötét paca lenne az egész kép.
A telefont meg le lehetett volna tenni valahova, ahol megáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!