Srácok, vélemény?
Figyelt kérdés
Új suliba kerültem, és valahogy beleestem a "béna" szerepkörbe. Olyan jelzőkkel illettek, amik teljesen összezavartak. Ha magamra nézek, nem látom rosszabbnak a testemet az átlag tinilányoknál. Mégis gáz vagyok, béna, nyomi. Lehet, hogy értelmetlen kérdést teszek föl. De sokat jelentene, ha pozitív visszajelzéseket kapnék. /egy gimis lány/2013. aug. 3. 23:24
41/48 anonim válasza:
Mivel linket se tudsz bemásolni, ezért nehezen hisszük el, hogy ilyen kifinomult troll vagy:D
42/48 A kérdező kommentje:
mit hiszel el nehezen? :D
francba, a link lebuktatott... pedig most jött volna az a rész, hogy elkezdelek titeket arrafelé terelni gondolatilag, hogy a végén egy 50es pocakos kamionsofőr gyanúja is felmerüljön a kérdés kiírójának valódi személyiségét illetően. /ez most akkor pervwerzió tőlem? igazi pszichopata, csak még nem ölt :D/
2013. aug. 3. 23:57
43/48 anonim válasza:
sztem se vagy csaj kérdezö.
am a képekböl keveset lehet látni.
44/48 anonim válasza:
mit kell felfújni a linkeket b*szki?:D csak 2 szóközt kellene kitörölni, k_urva nehéz valóban... xD
45/48 A kérdező kommentje:
nem az vagyok, aki a képeken van...
2013. aug. 4. 00:16
46/48 anonim válasza:
Engem nem vertél el, ahhoz túl buta vagy, még linkelni sem tudsz rendesen, az ilyen kiírásaid /egy gimis lány/ pedig szánalmasak. Tégy egy szívességet a világnak és kösd fel magad.
47/48 anonim válasza:
Nem a külsőd, hanem a belsőd miatt nem bírnak. Bemutatkoztál itt is, azt hiszed okos vagy. :)
Ez az én véleményem, ha igaz amit írtál.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!