Srácok, vélemény?
whatttafuck?
ez meg miről hadovál? :D
na elolvasom a többi kommentet úgy látom valaki felba.zta:D
Ha azt mondanám, hogy egy platinaszőke műszempillás cica vagyok, aki kettes matekból, elhinnétek? Vagy ha azt mondanám, hogy barna a hajam, és valszin azért kerülnek, mert "nehéz a fejem". Sokat gondolkodok. Na sziasztok
Törlöm a kérdést, és reggelre elfelejtem, hogy láttatok.
Az értelmetlen kérdés értelme... felfoghatjuk ego legyezgetésnek is, vagy egy társtalan, picit kiéhezett lány exhibicionizmusba hajló szexualitásának megnyilvánulása a nagyközönség felé. Bár abban lennie kell személyességnek is.És ez pontosan attól az, hogy én sem tudok semmit rólatok, és ti sem rólam.
Vagy sokkal intelligensebb vagy, mint amilyennek elsőre gondolnálak, vagy nem azonos a kérdés kiírója azzal, aki a képen van.:)
Lefordítom a 34-es kommentet: a kérdezőnek van önbizalma de meg akar bizonyosodni a megalapozottságáról,valamit dugni akar.
Tetszett ahogy megfogalmaztad:)
P*csába...na mindegy :D akkor marad
És ez benne a legjobb:D Biztos vagy benne, hogy csórtam a képet valahonnan? Sosem tudhatod.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!