Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Srácok, vélemény?

Srácok, vélemény?

Figyelt kérdés
Új suliba kerültem, és valahogy beleestem a "béna" szerepkörbe. Olyan jelzőkkel illettek, amik teljesen összezavartak. Ha magamra nézek, nem látom rosszabbnak a testemet az átlag tinilányoknál. Mégis gáz vagyok, béna, nyomi. Lehet, hogy értelmetlen kérdést teszek föl. De sokat jelentene, ha pozitív visszajelzéseket kapnék. /egy gimis lány/
2013. aug. 3. 23:24
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:
Az értelmetlen kérdés értelme... felfoghatjuk ego legyezgetésnek is, vagy egy társtalan, picit kiéhezett lány exhibicionizmusba hajló szexualitásának megnyilvánulása a nagyközönség felé. Bár abban lennie kell személyességnek is.És ez pontosan attól az, hogy én sem tudok semmit rólatok, és ti sem rólam.
2013. aug. 3. 23:44
 32/48 anonim ***** válasza:

whatttafuck?

ez meg miről hadovál? :D

na elolvasom a többi kommentet úgy látom valaki felba.zta:D

2013. aug. 3. 23:45
 33/48 Sir Sarcasm ***** válasza:
Jófej csajnak tűnsz, csak kicsit kétségbe vagy esve és ez a kapálózás nem áll valami jól :)
2013. aug. 3. 23:46
 34/48 A kérdező kommentje:

Ha azt mondanám, hogy egy platinaszőke műszempillás cica vagyok, aki kettes matekból, elhinnétek? Vagy ha azt mondanám, hogy barna a hajam, és valszin azért kerülnek, mert "nehéz a fejem". Sokat gondolkodok. Na sziasztok 

Törlöm a kérdést, és reggelre elfelejtem, hogy láttatok.

2013. aug. 3. 23:48
 35/48 Sir Sarcasm ***** válasza:
Nem tudod törölni a kérdést drágám :D
 36/48 anonim ***** válasza:
Téged nem láttunk, csak 2 képet VALAKIRŐL.
 37/48 anonim ***** válasza:

Az értelmetlen kérdés értelme... felfoghatjuk ego legyezgetésnek is, vagy egy társtalan, picit kiéhezett lány exhibicionizmusba hajló szexualitásának megnyilvánulása a nagyközönség felé. Bár abban lennie kell személyességnek is.És ez pontosan attól az, hogy én sem tudok semmit rólatok, és ti sem rólam.

Vagy sokkal intelligensebb vagy, mint amilyennek elsőre gondolnálak, vagy nem azonos a kérdés kiírója azzal, aki a képen van.:)

2013. aug. 3. 23:51
 38/48 anonim ***** válasza:

Lefordítom a 34-es kommentet: a kérdezőnek van önbizalma de meg akar bizonyosodni a megalapozottságáról,valamit dugni akar.

Tetszett ahogy megfogalmaztad:)

39/48 A kérdező kommentje:

P*csába...na mindegy :D akkor marad

És ez benne a legjobb:D Biztos vagy benne, hogy csórtam a képet valahonnan? Sosem tudhatod.

40/48 anonim ***** válasza:
Amúgy a kérdező tuti nem lány. Abszolút nem is úgy fogalmaz.
2013. aug. 3. 23:53
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!