Fiúk, milyen az a lány, akire azt mondjátok, hogy szép?
"175 cm , hátközépig érő barna hajú, 57 kg"
Ezeknek nincs sok közük a szépséghez. Ettől még lehetsz egy álomlány és egy boszorka is. Persze pozitívum, hogy nem vagy 100kg, de amúgy a szépség a megjelenésben van, amilyen benyomást teszel valakire. Márpedig nem fogsz mindenkire ugyanolyan benyomást tenni. Egy 160 centis, 60 kilós lány is lehet szép, ha ápolt és sugárzik belőle a nőiesség, és egy 180 centis aranyhajú szőkeség is lehet "nem annyira szép", ha egy perszóna benyomását kelti, akár első pillantásra is.
:)
A képen lévő nő határozottan szép, legalábbis így fotó alapján. De aztán jön a fentebb már említett része a dolognak. Vannak nők, akik szépek, de ha megszólalnak, elindul felfelé az ebéd. :))
Szóval a szépség lehet külső tulajdonság, és lehet egy összkép eredménye. (Sok szakításnak is az az oka, hogy a férfiak egy része az első alapján ítél, aztán koppan. :D)
De a linkelt képre lehet mondani, hogy "húú,ez aztán szép csaj". :)
Wow, ha te vagy a képen nagyon szép vagy szerintem *o* Ja amúgy tudom, hogy fiúkat kérdeztél, de azért én is ide írtam a véleményem, ha nem gond :DD
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!