Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Az alábbi négy típus...

Fiúk! Az alábbi négy típus közül melyik nő keltené fel először a figyelmeteket? Kíváncsi vagyok a véleményekre!

Figyelt kérdés

Emo: [link]

Fiús: [link]

Plázacica/cicababa,műnő(ahogy tetszik): [link]

Természetes lány: [link]

2013. aug. 2. 18:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű,hogy a harmadik képen lévő csaj keltené fel mindenki figyelmét,nem lehet egy ilyen nő mellett úgy elmenni,hogy meg ne bámuld.
2013. aug. 2. 18:51
 2/13 A kérdező kommentje:
Az egyszer biztos. :) De gondolom,egy plázacicával nem számolnátok komolyan,azaz:nem terveznétek vele hosszú távra,csupán egy éjszakára. :)
2013. aug. 2. 19:17
 3/13 anonim ***** válasza:
Most az a kérdés hogy melyik tetszik legjobban vagy melyiket nézném meg jobban?
2013. aug. 2. 19:19
 4/13 anonim ***** válasza:
A plázára,és az emosra figyelnék fel legjobban.De az inkább már más kérdés,hogy mennyire villanyozna fel szexuálisan.
2013. aug. 2. 19:56
 5/13 anonim ***** válasza:
42%
a természetes lány ha az érdekel kibe tudnék beleszeretni. az emo-s és műnő gusztustalan, de tény hogy jobban megnézném hogy elrondították magukat. a fiús kategóriába pedig nem kifejezetten csak a képen linkelt lány félék tartoznak bele, némelyik közülük is belyön.
2013. aug. 2. 20:19
 6/13 anonim ***** válasza:
* bejön
2013. aug. 2. 20:20
 7/13 anonim ***** válasza:
79%

Cukorborsó, ezek nagyon szélsőségesek, ráadásul a "természetes lány" is szerény véleményem szerint inkább a "dugnivaló titkárnő" kategóriába esik. A "fiús" pedig a frizura miatt az? Jányom, úgy érzem, tévesen definiálod a dolgot.

De a kérdésre válaszolva, minél unortodoxabb valaki, minél pogárpukkasztóbb külsővel rendelkezik, annál feltűnőbb értelemszerűen.

Ezek közül nekem egyik sem mozgat meg bennem semmit - én a vörös hajú porcelánbabákkal szemezek.

2013. aug. 2. 21:05
 8/13 A kérdező kommentje:
Igen,azért írtam,hogy a lány fiús,mert rövid a frizurája.
2013. aug. 3. 12:15
 9/13 A kérdező kommentje:
A természetes lány az én véleményem szerint kevésbé feltűnő,mint a többi három lány.Nem jellemző rá az agyonszolizott bőr vagy ilyesmi. :)
2013. aug. 3. 12:16
 10/13 anonim ***** válasza:
50%

Tucatszámra akad olyan női egyed, aki felér hét férfivel, mégis hosszú a lobonca. Sőt, lehet "idegtépően r!bancos", illetve "nőies" egy rövidebb hajú bige is.

Szerintem te azt érted a "naturális" alatt, hogy nem sminkeli (agyon) magát és egyszerűen öltözködik. Na de ha azt mondom, hogy lehet természetes szépség egy feltűnőbb göncökbe bugyolált akárki is - ha mondjuk a "természeteset" csak a sminkre korlátozzuk? No, akkor mi van?

Mindegyik "stílus" képviselői közül kikerülhetnek bombázó, mégis természetes szépségek. A gothok, emok, punkok, cicák, stb "elvetemült izék" sem mind agyonfestett műnő. Tovább megyek, fiús lány is sminkelheti magát.

2013. aug. 3. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!