Fiúk! Az alábbi négy típus közül melyik nő keltené fel először a figyelmeteket? Kíváncsi vagyok a véleményekre!
Emo: [link]
Fiús: [link]
Plázacica/cicababa,műnő(ahogy tetszik): [link]
Természetes lány: [link]
Cukorborsó, ezek nagyon szélsőségesek, ráadásul a "természetes lány" is szerény véleményem szerint inkább a "dugnivaló titkárnő" kategóriába esik. A "fiús" pedig a frizura miatt az? Jányom, úgy érzem, tévesen definiálod a dolgot.
De a kérdésre válaszolva, minél unortodoxabb valaki, minél pogárpukkasztóbb külsővel rendelkezik, annál feltűnőbb értelemszerűen.
Ezek közül nekem egyik sem mozgat meg bennem semmit - én a vörös hajú porcelánbabákkal szemezek.
Tucatszámra akad olyan női egyed, aki felér hét férfivel, mégis hosszú a lobonca. Sőt, lehet "idegtépően r!bancos", illetve "nőies" egy rövidebb hajú bige is.
Szerintem te azt érted a "naturális" alatt, hogy nem sminkeli (agyon) magát és egyszerűen öltözködik. Na de ha azt mondom, hogy lehet természetes szépség egy feltűnőbb göncökbe bugyolált akárki is - ha mondjuk a "természeteset" csak a sminkre korlátozzuk? No, akkor mi van?
Mindegyik "stílus" képviselői közül kikerülhetnek bombázó, mégis természetes szépségek. A gothok, emok, punkok, cicák, stb "elvetemült izék" sem mind agyonfestett műnő. Tovább megyek, fiús lány is sminkelheti magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!