Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 16 éves vagyok és nagyon...

Kaarooliinaa kérdése:

16 éves vagyok és nagyon kicsi a mellem! Lányok nektek mikor érte el a végleges formáját? Lehet később érő típus vagyok?

Figyelt kérdés
2013. jún. 5. 20:31
 1/8 anonim ***** válasza:
lehet.de az is lehet,hogy szimplán csak kis mellű típus vagy.
2013. jún. 5. 20:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
15 éves koromban már végleges volt, azóta is pont akkora, azaz szinte nincs is. De nem zavart sose, nem is értem miért akar mindenki nagy melleket, semmire nem kell az. Amúgy kb. 21 éves korig nőhet.
2013. jún. 5. 20:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előző válaszolóhoz, 14-15 éves koromtól nem nő, nekem is alig van mellem. Mondjuk örülnék egy kicsit nagyobbnak, de ez van.
2013. jún. 5. 20:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Még nőhet. De miért akarsz nagyobb melleket?
2013. jún. 5. 21:10
 5/8 anonim ***** válasza:
nekem kb18éves koromig nem nőtt tovább
2013. jún. 5. 21:40
 6/8 anonim ***** válasza:

Mit jelent az, hogy kicsi?

Csak mert szerintem feleslegesen aggódsz... emiatt ne legyen önbizalomhiányod! :)

2013. jún. 6. 01:09
 7/8 anonim ***** válasza:
a fiúknak nemaz számít, hogy mekkora, hanem, hogy milyen a formája. amúgy még simán nőhet, nekem is most nőtt egy kicsit, modjuk vele együtt egy kicsit nőtt a lábam is, szóval érdekes. egyébként én 17 vagyok. amúgy mikor jött meg neked? mert ha mondjuk 2 éve, akkor simán nőhet, mert későn érő típus vagy, de ha már 4-5 éve, akkor már nem fog, max, ha hízol
2013. jún. 12. 21:35
 8/8 A kérdező kommentje:
2 éve :)
2013. jún. 12. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!