Ha 2 napja picit leégtem szoliban?
Figyelt kérdés
...akkor annak ellenére mehetek ma újra? eddig nem használtam se zselét se semmit, de most vettem (olajat).
a leégés pedig nem olyan "piros és égető", hanem csak itt-ott picit érzem, hogy érzékenyebb lett.
lehet így vagy várjak amíg elmúlik?
2013. aug. 2. 09:31
1/6 anonim válasza:
Mi lenne ha fognál egy biciklit és rövidgatya bikiniben kimennél a szabadba? Azért szoláriumban leégni... Nagyon ügyes vagy! És már mennél újra. :D
2/6 anonim válasza:
ha kipirosodsz vagy leégsz szoli után kend be magad vastagon valami jó testápolóval. ne valami illatositott sz*rral hanem niveaval vagy dove-al és akkor elmúlik. ilyen melegben miért szolizol? jó hogy hőgutát nem kaptál
3/6 A kérdező kommentje:
Pesten nem nagyon van lehetőségem, se merszem bikiniben flangálni :D
Azért megyek szoliba, mert egyrészt a napon megfájdul a fejem, másrészt pedig nem fog meg. Szoliba mostanság kezdtem járni, 4 alkalommal voltam 6 percet, de nem történt semmi változás, most meg 9 perc úgy tűnik sok volt, habár nem leégtem, inkább csak érzékeny lett a bőröm itt-ott. De legalább már nem hófehér a lábam...
2013. aug. 2. 14:06
4/6 anonim válasza:
Menj olyan szoliba ami Ergoline abban Eu-s szabvány csövek vannak leégni nem tudsz csak barnulni. Én is olyanba járok mert könnyen leégek, és 15perc sem ért meg jól lebarnít. Persze kicsit drágább de megéri
5/6 anonim válasza:
Ha már mindenképp szoliba akarsz járni, szerintem mindenképp várd meg, amíg elmúlik a leégés..
6/6 A kérdező kommentje:
Ergoline-ba járok :)
2013. aug. 3. 09:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!