Aki rúdtáncot szeretne majd tanulni, mik a feltételei?
Tehát mennyit kéne lefogynom hogy elkezdhessem? nagyon megtetszett és később kiszeretném majd probálni :D
Egyébként 162vagyok és 60 arra gondoltam 53leszek és akkor már mennék is viszont feszesiteni kéne a hasam:S
Bocsi a kategoria miatt:D!!!
Valaki beszélgetne velem erről? irjatok privibe is:)
nincs feltétele,bármilyen testalkattal mehetsz
nem kell fogynod,a súlyod úgy is több lesz(az izom többet nyom mint a zsír)az edzések alatt meg annyit változik a tested hogyha nem vagy extrém kövér nincs gond
amúgy nem kell fogynod
Tudtommal nincsenek feltételek hogyha a magad (és párod) szórakoztatására csinálod.
Ha versenyszerűen akarod akkor elképzelhető,hogy vannak elvárások azon kívül,hogy legyél profi.
köszi:)
gyakorolni esetleg ha nincs itthon rúd min lehetne?:)
Ha nincs rudad, szerintem semmin..max lemész és felcsavarodsz a stoptáblára:D
Egyébként szoktak lenni nagyon vékony lányok is, és nagyobb darabok is, tényleg mindegy a súlyod.
Ha elég erős vagy, hogy elbírd a súlyodat, akkor nem kell fogyni. Viszont egy fogyókúra után még beiktatnék egy erőnléti-izmosító "kúrát" is, mert az tényleg fontos.
Meg a hajlékonyság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!