Az igaz hogy ha nem hordok melltartót akkor nem fognak megereszkedni a melleim? Mivel megerősödik akkor az izom.
ez már nekem is eszembe jutott:/
de szerintem ez inkább alkat kérdése meg lehet edzeni is ezt a részt,hogy feszesebb legyen.
nem igaz!
Tessek megnezni a linken a kepet:
Mit lattok? Egy noi cicit es a reszeit.
A pectoralis major az a nagy mellizom. Amikor pl. fekvotamaszokat csinalunk, akkor ezt erositjuk.
Baromi erosre lehet ezt meggyurni, a felette levo bor es a zsir reteg nem fog, vagy csak nagyon minimalisan megemelkedni, ugyani a pectoralis major-nak nem az a feladata, hogy a ciciket tartsa.
Adottsag, alkat kerdese, illetve hasznalat. Ha melltarto nelkul sokat ugralunk, akkor a bor megnyulik es a cicik megereszkednek. Ha megerositjuk a pectoralis m-t attol a cicik nem fognak felemelkedni, talan egy picit eltavolodnak a bordaktol, hisz az alattuk levo izomkoteg megvastagodik, de latvanyos emelkedest nem fogtok tapasztalni.
Akinek nem szunyogcsipes cicije van, az igenis hordjon melltartot, legalabbis sport kozben minimum!
a szunyogcsipest meg veletlenul sem sertoleg irtam, szerintem minden noi cici szep, meretre valo tekintet nelkul :)
Az állandó melltartó-használat biztos hogy káros! (Vannak akik abban is alszanak)
Sportoláshoz mindenképp kell a melltartó, de különben sokszor hanyagolható.
Egy nőnek minimum annyit kell foglalkoznia a melleivel mint a fogaival - ha nem többet - mert a mell igényli a gondozást. A sport, az önvizsgálat, a bőrének az ápolása, kenegetése bizony nagyon fontos feladat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!