Szerintetek melyikőjük a legszebb?
Én egyik képen sem vagyok rajta, viszont mindegyik lányt nagyon jól ismerem. Szerintetek melyikőjük a legszebb?
(mindegyik kép face-ről származik, úgyhogy nem olyan képet osztottam meg, amit nem akartak am is.)
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
Egyértelműen a kettes.
Egyébként nem lehet belőle rendőrségi ügy, mivel nem ő töltötte fel a képeket a netre te elmebajnok.
nők véleménye számít neked, vagy egy pasié? nőkkel akarsz kavarni vagy sráccal? mert akkor ne vedd figyelembe a női véleményeket, eléggé eltérnek az átlag férfi véleménytől.
az utolsó az csúnya, a többi kb. egyforma, olyan 7-es nagyjából mind, de lehet élőben más lenne a pont. kivéve az utolsót, az ronda.
az, hogy a 7-es pontszám hogyan változik, az attól függ, hogy milyen a személyisége, mennyire kedves, figyelmes, vagy éppen mennyire bunkó. ennek arányában lehet valamelyikőjük 9-es, ha főz mos, kedves, de lehet belőlük 5-ös, vagy egyenesen taszító ember, ha elviselhetetlen, kiállhatatlan a személyisége.
az utolsó nálam sehogy sem jöhet számításba.
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!