Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek melyikőjük a...

Szerintetek melyikőjük a legszebb?

Figyelt kérdés

Én egyik képen sem vagyok rajta, viszont mindegyik lányt nagyon jól ismerem. Szerintetek melyikőjük a legszebb?

(mindegyik kép face-ről származik, úgyhogy nem olyan képet osztottam meg, amit nem akartak am is.)

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

2013. aug. 1. 11:55
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Nekem a kettes! :) Mert nagyon bájos arca van
2013. aug. 1. 12:01
 2/25 anonim válasza:
2.
2013. aug. 1. 12:04
 3/25 anonim ***** válasza:
2.
2013. aug. 1. 12:08
 4/25 anonim ***** válasza:

Szerintem is talán a 2-es.

23L

2013. aug. 1. 12:09
 5/25 anonim ***** válasza:
0%
ugye kértél tőlük engedélyt, mert ebből könnyen lehet rendőrséi ügy, más arcképével való visszaélés ürügyén
2013. aug. 1. 12:10
 6/25 anonim ***** válasza:
Négyes.
2013. aug. 1. 12:13
 7/25 anonim ***** válasza:

Egyértelműen a kettes.

Egyébként nem lehet belőle rendőrségi ügy, mivel nem ő töltötte fel a képeket a netre te elmebajnok.

2013. aug. 1. 12:18
 8/25 anonim ***** válasza:
Egyik sem egy szépség, persze csúnyák se, csak átlagosak. Az első és második a legjobb, bár a 2. szemöldöke túl vékony és ez a hajszín se a legjobb neki. A 3. szemüveg nélkül szebb lenne. 4. képe elég gáz ( tükörbenfotózós brrrrr)de amúgy aranyos
2013. aug. 1. 12:21
 9/25 anonim válasza:
2, de egyik sem gyönyörű, de szépek
2013. aug. 1. 12:27
 10/25 anonim ***** válasza:

nők véleménye számít neked, vagy egy pasié? nőkkel akarsz kavarni vagy sráccal? mert akkor ne vedd figyelembe a női véleményeket, eléggé eltérnek az átlag férfi véleménytől.

az utolsó az csúnya, a többi kb. egyforma, olyan 7-es nagyjából mind, de lehet élőben más lenne a pont. kivéve az utolsót, az ronda.

az, hogy a 7-es pontszám hogyan változik, az attól függ, hogy milyen a személyisége, mennyire kedves, figyelmes, vagy éppen mennyire bunkó. ennek arányában lehet valamelyikőjük 9-es, ha főz mos, kedves, de lehet belőlük 5-ös, vagy egyenesen taszító ember, ha elviselhetetlen, kiállhatatlan a személyisége.

az utolsó nálam sehogy sem jöhet számításba.

20f

2013. aug. 1. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!