Szerintetek melyikőjük a legszebb, legkülönlegesebb?
Alexis Bledel:
Blake Lively:
Leighton Meester:
Nicole Fox:
1. csúnya
2. elfogadható
3. végre van egy szép is közöttük
4. csúnya
Hát a Nicole Fox nem fog meg, meg természetellenesen és hatásvadász módon néz ki.
Leighton Meester úgy vonások alapján valamennyire szép, de nekem mindig arrogáns volt, és smink nélkül nagyon-nagyon csúnya. Az a típus, hogy ránezel, hú de szép, tovább nézed és rájössz, hogy ronda.
Alexis Bledelt mondanám a legszebbnek, ő se egy tipikus szépség, de van benne valami.
Blake Lively annak ellenére, hogy kifejezetten csúnya (bár sztem az a test kárpótolhatja XD), olyan kisugárzással bír, hogy az valami döbbenetes. A könyv alapján pont valami ilyennek képzelném Serenát. :D
akiben van valami különleges az alexis meg mondjuk szép is
de valahogy leighton szebb arcra szerintem
A 23:21-kor érkezett válasz írójával részben egyetértek, mert Leighton első pár pillantásra tényleg gyönyörűnek tűnik, viszont a sokadik képe után az Ő arc arca is unalmassá válik.
Blake... hát lehet a kisugárzás az oka, amiért ennyien vevők rá bár én szépnek találom.
Még egy kérdés: Alexisnek milyen személyiséget képzeltek el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!