Téged zavarna egy srácnál az ismerkedésben?
Figyelt kérdés
Fültágítóból visszamaradt fél centis lyuk a fülön, összevarratni nem akarom mert sok kedves emlék marad így meg2013. júl. 31. 23:53
11/16 anonim válasza:
az én páromnak is van tágesze, az a méret,ami már valószínűleg nem képes összehúzódni magától. nem azért, de amikor kiveszi a helyéről,úgy néz ki, mintha lenne egy plusz segglyuka. ha azt mondaná,hogy meg akar túlök válni, akkor megkérném, hogy varrassa össze, pedig elhiheted, hogy igazán szeretem.
ismerkedésnél hátrány lenne, mert az igénytelenségre asszociálnék. a szép emlékeket másképp is meg lehet őrizni.
12/16 anonim válasza:
Zavarna, szerintem nagyon igénytelenül néz ki. Alapból sem a fülbevaló, sem a fültágító nem jön be fiúkon, de a nagy-nagy lyuk főleg nem.
13/16 anonim válasza:
Hát alapból undorító számomra a fültágító,mert ha nem forr össze akkor lyuk lesz. engem zavarna
14/16 anonim válasza:
engem zavarna de alapból olyannal nem jövök össze aki fültágítós mivel azok nem az eseteim általában nem normális kinézetűek.
15/16 anonim válasza:
Nem. Egyik haverom is most szűkíti, szóval nem lenne újdonság a látvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!